Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а «Камаз Агро» вже повів у рахунку це в першій же атаці Дмитро Перванчук вдало пробив по воротах і червоно – чорні відкрили відлік забитим м’ячам. Здавалося, що після такого жвавого початку, м’ячі посипляться «як з рогу достатку», та сталося не зовсім так. Команди дещо заспокоїлися і розпочалась вже більш комбінаційна гра, з довгим триманням «шкіряного», та намаганням зіграти «до вірного».

У цій ситуації, при рівній грі «її Величність Фортуна» була на боці «камазівців» Руслана Дорощука і Іллі Коваля які закінчили результативні атаки і їхній колектив повів вже з більш комфортною перевагою.

Під кінець тайму Олег Юрчук зумів забити ще один м’яч, зробивши рахунок розгромним ще у першій половині гри.Якне намагались салатово – чорні бодай скоротити рахунок у першому таймі,маючи вдосталь моментів, зробити цього їм так і не вдалось.

Не маючи чого втрачати. Другу половину «Олімпія» розпочала з тотального пресингу, намагаючись «розмочити» рахунок, щоб в подальшому розвинути усіх та попробувати «зачіпитись» за бодай якийсь заліковий бал, та оборона «автомобілістів» діяла чітко та злагоджено. Команда впевнено збивала темп  зводячи нанівець всі атакувальні потуги опонента. Так розумно граючи у захисті колектив і «вбивав» час, який швидко зменшувався на їх користь.

Всередині тайму «камазівці» розіграли класну комбінацію, яка завершилася м’ячем Віктора Мойсіюка й інтригу зустрічі було вже остаточно вбито. Після чого опоненти просто догравали гру, думками вже готуючись до слідуючих поєдинків. Отже впевнена перемога «Камаз Агро», яка дозволяє колективу вийти у лідери перегонів у Першій лізі.

Кращі гравці: Андрій Коваленко - Олег Юрчук