Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Команда з берегів Чорногузки в минулому сезоні так і не змогла здобути залікових балів у «регулярці» П’ятого дивізіону. І в 14-му чемпіонаті Волині ФК «Гірка Полонка» вже двічі, даруйте за тавтологію, відчула гіркоту поразок в стартових поєдинках. На відміну від свого суперника, котрий в компанії ще двох команд продовжує гонитву за заборольским лідером. «Переможна варта» в 1-му турі мінімально переграла «Покров», а минулого вік-енду розписала нічию із луцькими «хлібопіками» 3:3.

Після сигналу про початок гри роль домінанти на майданчику СК «Арена Спорт» взяли на себе гравці у червоних футболках. Що цікаво, «Переможна варта» кілька разів переодягала своїх гравців, аби привести форму до порядку. Коли цей процес був остаточно завершений стався перший гол у грі. З пасу Аркадія Ткачука ворота номінальних господарів вразив Володимир Точинський – 0:1. А в середині тайму рахунок подвоївся, коли непогану за змістом атаку точним пасом на партнера завершив Роман Ярмощук, а Віталій Кромський на «МХАТівській» паузі з підтанцовкою по центру воріт знайшов шпарину в частоколі ніг і відправив «кулястого» в сітку. На 10-й хвилині рахунок став 3:0 на користь лучан. Кращий гравець матчу Роман Ярмощук щільно пробив у ближній кут воріт і фірмовому стилі аля-Дзюба відсвяткував чергове взяття воріт у 14-му чемпіонаті Волині.

На початку другого тайму все той же Роман Ярмощук після виходу на ударну позицію майстерно переграв голкіпера «полонян», поклавши м’яч у дальній кут 0:4.

З переможцем поєдинку з огляду на події першого тайму все стало зрозуміло, хоча бажання забивати голи не втратили гравці обох команд. Щоправда, для господарів омріяне взяття воріт лишалося своєрідною фата морганою, а ось «муніципали» на практиці підтверджували свої наміри. Глядачі оплесками підтримали дальній, потужний і до того влучний постріл з ходу у виконанні Тараса Вітовщика. За півтори хвилини до завершення матчу без фірмового святкування забив лідер «вартовиків» Роман Ярмощук, оформивши хет-трик, а за мить ще отримавши в додаток «гірчичник». Реальністю гол «Гіркої полонки» став на останніх секундах, коли Федір Холодов на дальній стійці замкнув ідеальний пас Назарія Димковського.

Поразка залишила футзальний клуб «Гірка Полонка» на 10-й сходинці турнірної таблиці П’ятого дивізіону, а лучани опанували 2 місце з гарними перспективами на майбутнє.

Кращі гравці: Федір Холодов – Роман Ярмощук