Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

На матч 3-го туру в П’ятому дивізіоні лучани вийшли у статусі номінальних гостей та 4-ма заліковими балами в кишені, що були здобуті в стартових поєдинках і допомогли опанувати другу сходинку в турнірній таблиці дивізіону. Господарі майданчика ФК «Кременець» після стартової поразки від «льотчиків» минулого вік-енду розіграли «суху» нічию з Оликою і на звітну зустріч вийшли з бажанням продовжити турнірний прогрес. В самому дебюті зустрічі кілька гострих атак організували саме «французи». Таке прізвисько представники Рожищенського району отримали ще більш ніж 100 років тому через наявність кургану із захороненнями вояків Наполеона Бонапарта у вітчизняній війні 1812 року. А ось у році 2021-му в неділю 5 грудня через кілька хвилин від початку звітної гри ініціатива поступово перейшла до лучан, котрі вийшли наа матч у якості номінальних гостей. «Татрафанівці» кілька разів виходили на ударні позиції, але вразити ворота суперника не зуміли, перевіривши майстерність голкіпера ФК «Кремінець».

Хвилі атак накочувалися на захисні редути господарів, котрі за 1 хв 48 секунд до перерви розкреслили класичну комбінацію і з пасу Сергія Кулюка в порожні ворота м’яч переправив Назар Шрай.

Пропущений гол в гарному сенсі розізлив футзалістів «Tatrafan Flexible» і на останній хвилині першого тайму активний Юрій Габзалілов на лівому фланзі атаки наважився на потужний постріл і рахунок зрівняв – 1:1.

Після відпочинку сенсацію гол лучан не став, адже Сергій Бирук в епізоді біля воріт суперника зіграв бездоганно. А на 19-й хвилині «помаранчево-чорні» через неузгодженість дій у захисті авто голом паритет відновили – 2:2.

Далі гра продовжилася як на гойдалках і шалька терезів успіху почергово схилялася то в один бік, то в інший. Гольові моменти біля воріт суперників виникали щомиті, як узори в калейдоскопі. Проте забитих голів вболівальники більше не побачили.

Мирний підсумок вніс корективи у турнірне становище команд. «Tatrafan Flexible» очолив пелетон переслідувачів лідируючої рійки команд, а «французи» чіпляються за зону плей-офф.

Кращі гравці: Назар Шрай – Богдан Сокол