Гра


0: 1

Удари по воротах:

19
:
11

Удари у рамку воріт:

9
:
7

Сейви:

3
:
7

Фоли:

2
:
3

Леончук Олександр, Котельчук Ігор, Журибіда Віктор мол.




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор ст.




Про гру:

З двома перемогами у попередніх турах зустрічались сусіди по турнірній таблиці у третьому. Третє та четверте місце їх розділяли лише за додатковими показниками у графі забитих та пропущених м’ячів. Тож на сьогоднішню перемогу, щоб закріпитись у статусі лідерів розраховували обидві команди. Помірно високий темп гри на початку матчу з використанням різноманітних комбінацій,з боку обох команд, поступово зростає у середині першого тайму. А відбулось це мабуть завдяки забитому голу Тарасом Панко уже на 4 хвилині після чого номінальні гості повели у рахунку. З того моменту м’яч практично не затримується у середині футзального майданчика. Для підтримки заданого темпу обидва наставники застосовували часті заміни четвірок. За такої гри великий обсяг  роботи доводиться виконувати обом воротарям. Рахунок на табло на кінець першого тайму так і не змінився.      

Другий тайм показав, що обидві команди на початку сезону 2021-2022 років готові показувати досить якісний та добротний фут зал, завдяки своїм технічним навичкам та фізичним можливостям. Практично, виконавши декілька передач на своїй половині майданчика, гравці обох команд миттєво шукають “ключі” від воріт суперників на чужій половині. Чи то для збиття темпу, чи навпаки для його підтримки під кінець другого тайму. Спочатку це право за “Пірванче”, згодом на 23-й хвилині за “Респектом-2”.
До того ж номінальні господарі, щоб врятувати  матч, після таймаута грали у п’ять польових гравців. Різні схеми використовує “Респект” для того, щоб зрівняти рахунок. Та тотальний контроль м’яча, до частих ударів по воротах не призводить. В першу чергу, мабуть це завдяки, мобільному та вдалому переміщенню захисту “Пірванче”. І навіть поодинокі перехоплення за практично трьохвилинний проміжок часу,  захистом гостей, до зміни  рахунку у грі так і не призводить. Мінімальна перевага “Пірванче” з рахунком 1:0 закріпив команду у верхній частині турнірної таблиці.
Кращі гравіці:  Тарас ВоронюкДмитро Олійник