Гра


11: 7

Хронометрист / Делегат:

Кобеляцький Юрій/Лисиця Назарій




Про гру:

Справжня битва титанів обласного футзалу - хорівської "Надії", яка є визнаним авторитетом не тільки на Волинському, а й на Всеукраїнському рівні та молодої амбітної дружини "ТТІ" з Нововолинська.
Господарі розпочали як-то кажуть, "з місця в кар'єр":  швидкі голи Юрія Кошелинського та Максима Омельяна змусили граючого тренера суперника Миколу Радька брати тайм-аут уже на четвертій хвилині.  Ніби гра заспокоїлась, гості почали контролювати м'яч, а атаки ставали все гостріші, проте голом відзначились знову нововолинці і на табло загорілося "3:0".
 "Надія" тут же залучила п'ятого польового. Варто сказати, що "ТТІ" в ці хвилини грав просто "на відбій", і все ж, не витримав тиску - Володимир Бобилєв скоротив відставання у рахунку. До кінця тайму команди обмінялися ще по одному забитому м'ячу і пішли відпочивати за рахунку 4:2.
А другий тайм подарував абсолютно все, що тільки можна собі уявити:

 - забиті м'ячі на будь-який смак: від чудових дальніх пострілів та феєричних розіграшів із "зайвим" гравцем до голів у пусті ворота та куйозних"самострілів";

 - постійну зміну лідера, справжні футзальні "гойдалки";

 - бурю емоцій та пристрастей, що переростало у значну кількість фолів та призвело до дабл-пенальті у ворота гостей;

 - суперечки з арбітрами, вболівальниками, суперниками та всередині колективу.
 Словом, 12 голів за тайм - показник, погодьтесь.
 І все-таки сильнішими в цей вечір виявилися господарі, хет-трики Обертаса та Кошелинського допомогли "ТТІ" схилити шальки терезів на свою користь і здобути таку бажану перемогу - 11:7 на користь зв'язківців.
 Інтрига в "регулярці" закручується до неможливого, далі буде...
Кращі гравці: Обертас Максим – Бобилєв Володимир