Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук Анна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Не зважаючи на симпатичну та доволі зрілу гру, юнаки з Олики в сезоні 2021/2022 скоштувати смак перемоги так і не зуміли. Чого не скажеш про суперника, котрий в 2-му турі мінімально переміг другий «Мідас» з рахунком 3:2. А в минулому турі обидва суперники поступилися своїм візаві. «Покров» зіграв 1:3 з «льотчиками», а «Вуд Еко Буд-2» попри цілу низку гольових моментів отримав майстер-клас від беззаперечного лідера П’ятої ліги – команди АСК «Забороль».

Після стартового свистка вперед пішли «батюшки», як лагідно називають номінальних господарів члени фут зальної спільноти, котрі швидше включилися в ігровий  процес та притисли суперника до воріт. Реакція  тренерського  штабу в особі Олега Шахраюка  відреагувала на це тайм-аутом вже на 4-й хвилині. За відсутності  наставника «Покрова» Дмитра Голоскокова «блакитно-білі» нічого не стали змінювати у власних діях, намагаючись діяти першим номером. А юні «будівельники» взяли на озброєння небезпечні контр випади. Щоправда, суперникам практично не вдавалося перевірити майстерність голкіперів, котрим  польові гравці надзвичайних завдань не ставили і турбували лише напів моментами. Проте  гол таки стався. Коли до завершення  тайму лишалося трохи більше однієї хвилини капітан лучан Павло Шматюк знайшов пасом на убойній  позиції свого колегу і Павло Видрич запалив одиничку на табло СК  «Арена Спорт». Після цього команди пішли на відпочинок.

Після відновлення  гри стався сольний футзальний бенефіс капітана «батюшок» Павла Шматюка, котрий ефектно здолав опір захисників і відправив м’яч у  сітку – 0:2.

Лише після другого пропущеного голу «Вуд Еко Буд-2» перейшов до більш рішучих дій на паркеті спорткомплексу, іноді  притискаючи опонентів до власних воріт. Тепер вже луцька команда почала отримувати моменти для контратак. Проте шикарний вихід два в один «Покров» не використав і на 22-й хвилині пропустив. У складі юнаків відзначився Станіслав Гламазда. Локальний успіх надихнув Олику  до нових звершень і за кілька хвилин рахунок у матчі став нічийним 2:2. Кращий гравець у  складі господарів Дмитро Петров точно відпасував і Вадим Ткачук вписав  своє ім’я в  ігровий  протокол.

Справжній камбек стався за 36 секунд до фінальної сирени. Знову на  лівому фланзі атаки «Вуд Еко Буд-2» опинився Вадим Ткачук, котрий влучним пострілом  приніс перемогу господарям та оформив дубль.

Мінімальна перемога 3:2 дозволила юнакам не тільки відчути смак перемоги, але й за підсумком 4-го туру опанувати разом із двома конкурентами плей-оффовський діапазон сходинок з 5-ї по 8-му турнірній таблиці. А «Покров» вкотре підвела  реалізація та невміння втримувати переможний результат, що неодноразово призводило до втрати залікових балів підопічних Дмитра Голоскокова у минулому сезоні. Зараз команда за межами плей-офф з 3-ма заліковими балами

Кращі гравці: Дмитро Петров – Павло Шматюк