Гра


4: 7

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук Анна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Важко уявити які коефіцієнти запропонували б вітчизняні букмекери на звітний поєдинок, що звів у 4-му турі луцького претендента на чемпіонський трон П’ятого дивізіону з беззаперечним лідером ліги АСК «Забороль». Проте доля кожного матчу 14-го чемпіонату Волині однозначно вирішується лише на ігровому майданчику, де титули та спортивні досягнення окремих зіркових гравців нівелюються жагою боротьби та футзального натхнення опонентів фаворитів. Колектив «Tatrafan Flexible», котрий опосередковано причетний до клубу «Любарт» у футзал грає в першу чергу для задоволення, а тому вийшов на паркет СК «Арена Спорт» у гарному настрої та в бойовому складі, аби спробувати дати рішучий бій гравцям з Луцького району, котрі у своєму послужному списку мають чимало футбольно-футзальних здобутків доволі серйозного ґатунку.

Суботній матч між відвертими аматорами та досвідченими напівпрофесіоналами зі стартового свистка пішов під диктовку гостей, хоча на схилі третьої хвилини «татрафанівці» ледь не влучили  у напівпорожні ворота фаворитів. Проте дива не сталося і вже за хвилину рахунок у матчі було відкрито. Один з голеадорів лідера першості Вадим Симонович завершив комбінацію «синьо-червоних» і вивів гостей вперед – 0:1.

АСК «Заброль» спробував розвинути успіх за  рахунок фірмових підключень на половину суперника свого воротаря-мотали Віктора Воробея, але кілька помилок під час конструювання гольових епізодів призвели до того, що на табло запалали дещо сенсаційні 2:1. Після перехоплень м’яча Роман Власюк та Вадим Гудемчук під оплески глядачів вразили порожні ворота гостей.

Футзалісти з Луцького району ще збільшили тиск на  суперника, але  «помарчево-чорні» боронилися і числом, і вмінням. І лише за 15 секунд до перерви таки дозволили Ігорю Денісову забити другий гол своєї команди. Але за кілька миттєвостей до цього епізоду Роман Власюк з «пластмасового» заводу оформив дубль, влучно пробивши у рамку, де в ту мить не було Віктора Воробея. 

Перепочинок явно пішов на користь фавориту. Вже на першій  хвилині після відновлення ігрового процесу Сергій Чоп влучним пострілом завершив чергову позиційну атаку гостей, а трохи згодом дубль Ігоря Денісова дозволив АСК «Забороль» вдруге у матчі вийти вперед.

Через хвилину стало зрозумілим, що гості чи навряд відпустять вікторію із  своїх рук. Третій дубль у зустрічі оформив Вадим Симонович, а Петро Кушнір на 19-й хвилині своїм голом лише  підтвердив цей постулат. «Tatrafan Flexible» вже втратив концентрацію та певні сили, що дозволяли господарям сподіватися  на позитивний успіх.

Гол футзального майстра Петра Шелеста після типової комбінації та черговий м’яч у порожні ворота, що забив Олександр  Сергеєв підбили підсумок цікавого протистояння, в якому лідеру дали бій – 4:7.

Після четвертого туру вищезгаданим букмекерам варто ставити коефіцієнт не більше 1.1 на перемогу в Регулярній першості  АСК «Забороль», котрий своєю грою, результатами та підбором виконавців переконує у своєму статусі фаворита ліги. Ну, а лучанам варто подякувати за характер у звітному турі та побажати піднятися вище у «турнірці» з поточного п’ятого місця.

Кращі гравці: Павло Власюк – Ігор Денісов