Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук А./Голоскоков




Про гру:

Поєдинок за 6 очок. Саме так спортивні журналісти називають матчі між сусідами за турнірною таблицею, в яких рівні амбіції та однакова кількість набраних очок. «Olam-Kesef Sport» та «Волинь-АТО» перед звітною зустріччю разом із «Атлетіком» виступали у ролі претендентів на призові місця «регулярки», а тому з перших  хвилин гри розпочали пошук підходів до воріт суперників, використовуючи як швидкі випади, так і затяжні позиційні атаки.

Після п’яти хвилин розвідки Володимир Горохоль з Острожця промчав зі швидкістю кур’єрського потягу лівим флангом атаки і точнісінько пробив низом у дальній кут воріт «АТОшників» - 1:0.

Номінальні господарі спробували розвинути локальний  успіх та  провели кілька небезпечних комбінацій, але при цьому помилилися під час захисту власних воріт. У червоних гравець зіграв рукою у карному майданчику, а лучанин Сергій Прик з  пенальті впевнено привів вирок рефері в дію – 1:1.

Команди продовжили  пошук  переможних рецептів, надаючи перевагу атакувальним діям. І наприкінці другої третини гри Віталій  Колядич не розгубився в гострому епізоді, розвернувся, зручно підробив м’яч і невідпорно пробив, вивівши «кесефівців» вперед 2:1.

Ближче до перерви «Волинь-АТО» спробувала організувати невеличкий штурм, під час якого заставила попрацювати в рамці голкіпера колективу з Рівненщини Сергія Гузоватого. Проте до перерви рахунок змінився на користь одноклубників Сергія. Черговий швидкий випад червоних завершив Володимир Горохоль і за 20 секунд до перепочинку записав на  своє ім’я дубль – 3:1.

Після відновлення ігрового процесу «АТОшники» спробували притиснути суперника до воріт і провели низку небезпечних атак, що особливих дивідендів номінальним гостям не принесли. Більше  того, в оголені через наступ зони «Olam-Kesef Sport» використовував для швидких контр випадів. Але  все  ж таки «волинякам» вдалося повернути інтригу, коли на 26-й хвилині

Назарій Рохманко зумів переправити «кулястого» у сітку – 3:2.

За мить рахунок міг стати нічийним, але в завершальній стадії гольового епізоду фортуна відвернулася від гравця у білій формі.

Останні хвилини напруженого та бойового поєдинку відбувалися на піці емоцій учасників футзального дійства, в якому одні намагалися уникнути поразки, а інші з усіх сил хотіли зберегти переможний результат. Свої ігрові бажання краще вдалося виконати гравцям з  Острожця, котрі встигли на останніх секундах гри стараннями кращого гравця матчу Володимира Горохоля провести переможний четвертий м’яч, котрий для бомбардира господарів став хет-триком.

Перемога «Olam-Kesef Sport» залишила колектив з Рівненщини у трійці переслідувачів лідера Другої ліги ФК «Трейдерс», а команда «Волинь-АТО» поки що може почуватися комфортно у зоні плей-офф та шансами на призові місця «регулярки».

Кращі гравці: Володимир Горохоль – Сергій Прик