Гра


9: 3

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук А./Кунаков О.




Про гру:

Минулорічний абсолютний чемпіон Другої Ліги «КроШу» опинився у скрутній кадровій ситуації. З різних причин команді поки не можуть допомогти Вікентій Голіщєв, Олег Бурець та Сергій Ціхоцький, які є лідерами «заводчан» і були основною рушійною силою торішнього успіху. Тим паче суперник був дуже незручним, млинівці цього сезону хоча й не відзначаються особливою надійністю у захисті, але з запасом компенсують це надзвичайно потужною атакою. Ось і у звітному поєдинку «Атлетік» зі стартових секунд почав накочувати хвилі атак на ворота суперників і вже на 3-й хвилині повів у рахунку – Назар Приходько після розіграшу стандарта поклав м’яч точнісінько в нижній кут воріт. Млинівці продовжили штурм, проте «КроШу» вперто відбивався намагаючись втриматися в грі. Ближче до завершення першої половини зустрічі Едуард Хрипа з другої спроби пробив таки Андрія Павлючика, а перед самою перервою гострий простріл Олександра Халика влучив у ногу комусь з захисників і втретє опинився у сітці воріт гостей, зробивши їх місію практично неможливою.

По перерві «КроШу» був змушений відкриватися і йти вперед великими силами, що дало «Атлетіку» необхідний простір для швидких атак. У відкритій грі проти такого суперника в «заводчан» не було жодного шансу врятувати гру. Хоча треба віддати їм належне, вони боролися до кінця і таки забили три голи, але натомість пропустили шість.

Млинівці набирають ходи, піднімаються на 2-у сходинку турнірної таблиці і відстають від ФК «Трейдерс» на одну перемогу, а «КроШу» поки балансує на грані зони плей-офф, хоча може суттєво покращити своє турнірне положення вже у наступному турі, де йому протистоятиме «Вест Сайд».  

Кращі гравці: Назар Приходько – Павло Балас