Гра


6: 4

Удари по воротах:

27
:
34

Удари у рамку воріт:

17
:
13

Сейви:

9
:
11

Фоли:

7
:
9

Алексюк Радислав, Котельчук Ігор, Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Корпош Руслан




Про гру:

Битва за так званих шість залікових пунктів була запланована організаторами на суботній вечір. Минулорічний регулярний чемпіон важко входить у гру цього сезону – лише три очки після трьох турів. Натомість Коршовець – зумів здобути дві перемоги після стартової поразки і прагнув увійти у трійку лідерів, адже із «Клевер Сторс» наразі ділять 3-4 позицію у турнірній таблиці.

Все розпочалося доволі швидко на 30 секунді Мельник Микола вже зумів засмутити молодого голкіпера з Угринова – 0:1. Однак зелені взяли себе в руки і вже на третій хвилині швидкий розіграш кутового і Юрій Марчук замкнув кулястого на дальній стійці – 1:1. Хитрий Юрій і у наступній атаці підкараулив віскік після удару зі штрафного та переправив м’яч у ворота – 1:2. Тут уже проявився характер у Вілії – Лисюк Михайло відновив паритет на  табло – 2:2. У завершенні тайму «Волинь» йшла в атаку, проте потрапила у полон – обрізка у центрі поля і Дмитро Биць закочував кулястого на дальній стійці без спротиву – 2:3. Однак гольова фейєрія цього вечора тільки розпочиналася – хороша футзальна стіночка вивела на ударну позицію Дмитра Вахмістрова, котрий і зрівняв трієчки на табло.

Старт другого тайму продовжився у такому ж дусі – на 15-й хвилині Дмитро Вахмістров уже оформлює дубль – 4:3. Згодом Олег Кривенький, пробив доволі «кривенько», але м’яч після рикошету в ворота залетів – 5:3. Чорно-червоні мали шанси врятувати матч, проте парочку Юра і Діма цього вечора було не зупинити – Бабеляс віддав, а Вахмістров оформив хет-трик – 6:3. «Вілія» не задалася без бою: в одній з атак – Михайло Лесюк зумів оформити дубль – 6:4. Однак на більше не виставило ні часу, ні можливості. Достойний результат.

Кращі гравці: Дмитро Вахмістров – Михайло Лесюк