Гра


11: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Здобувши першу перемогу у сезоні  у попередньому турі хлопці з Горохова мали хороший настрій  на цей поєдинок, та намір і надалі продовжити цю «переможну феєрію» і у цьому двобої. У їхнього опонента, - «Колоса» теж була одна перемога. Колективи знаходились поруч у турнірній таблиці, тож гра як кажуть була за 6 очок.

Поєдинок розпочався досить обережно. Жоден з колективів не форсував подій, намагаючись як найдовше контролювати м’яч, щоб потім вивести на найзручнішу ударну позицію партнера, і відкрити таки рахунок у зустрічі. Та летіли хвилини тайму, а забитих м’ячів все не було і не було.

Коли здавалось, що суперники так і підуть на перерву при «сухій» нульовій нічиїй буквально за дві хвилини гравці «міщан» Андрій Кметь, Олег Мужик та Ігор Момот, зуміли вивести свій колектив вперед, так що на «антракт» команди пішли при комфортній перевазі жовто – чорних.

Отямившись після такого важкого нокдауну «колосівцям» було дуже важко. Не сприяв цьому і середній вік команди, так як для багатьох гравців з Горохова їхні опоненти могли «годитись у батьки». Це і стало основною перевагою «кадарівців» у майбутньому. За швидкими молодими гравцями було важко гнатись ветеранам, тож з часом «Колосу» було все важче і важче. Все це вилилось у м’ячі Андрія Кметя, Дмитра Юхимчука та Олександра Пікуля, що практично вирішило долю зустрічі.

Слабкою втіхою для зелено – білих стали м’ячі Олександра Бокалюка та Олександра Устимчука, які тільки дещо підсолодили гіркоту поразки для їхньої команди. Отже впевнена перемога горохівчан, яка значно покращує їхнє турнірне положення.

Кращі гравці: Андрій Кметь - Олександр Устимчук