Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

До звітного матчу в кращому настрої підходили гравці «Енергопрофу» – після першої перемоги в сезоні над «Рятівником» у них було бажання продовжити успішну серію. Хоча і «Вуд Еко Буд» під проводом Руслан Корпоша розраховував взяти більше, аніж чотири очки у стартових трьох турах.

Старт поєдинку пройшов під акомпанементом рівної боротьби – хоча більше напружували суперників гравці з Олики, у яких не вистачило завершальної вдачі декільком хорошим атакам. У відповідь не вистачило точності дальнім ударам Ігоря Шевельова та Вахтанга Машави. У середині тайму, здавалося, один із найкращих моментів втратили представники «Mojo»: Ігор Шамутило з гострого кута влучив у стійку. Емоційний спіч керманича «Вуд Еко Буду» гнав вперед колектив номінальних гостей, і наприкінці тайму вони таки досягнули свого – закидання з аута знайшло у карній зоні чомусь неприкритого Андрія Шокала, і той, прийнявши м’яч на груди та не опускаючи його на паркет, другим дотиком переправив «кулястого» у ворота – 0:1.

Така кінцівка тайму не влаштовувала гравців «Mojo Енергопрофу», однак на початку другого тайму суперники цих хлопців святкували ще двічі. Спочатку простріл Тимофія Денисюка з супергострого кута дивним чином перетворився у гол, а ще за хвилину Дмитро Кутецький зіграв на випередження, успішно пронісся своїм флангом та прострілив на лідера «Вуд Еко Буду» Олега Шахраюка – 0:3. Гравці «Енергопрофу» пішли сміливо атакувати у п’ять польових і один гол таки зуміли відіграти – Віталій Шинкарук рикошетом від захисника відправив м’яч у ворота – 1:3. Інтрига у грі трималася до самої кінцівки матчу – чудові шанси у Олики не використали Тимофій Денисюк та Дмитро Кутецький, а у «Mojo», як зазвичай, активно загрожував рамці суперників Ігор Шевельов. Утім, наприкінці матчу дві контратаки номінальних гостей призвели до голів Олега Шахраюка та Дмитра Кутецького, які сформували кінцевий рахунок гри – 1:5.

Таким чином, «Вуд Еко Буд» продовжує погоню за медалями, а «Mojo Енергопроф» сподіватиметься на максимальну явку гравців у наступних турах, де доведеться боротися за потрапляння до плей-офф Вищої ліги чемпіонату Волині.

Кращі гравці: Ігор Шевельов – Дмитро Кутецький