Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Цікава фішка – ківерцівський колектив цього сезону поміняв назву на «Локомотив», а «Прип’ять» протягом минулих сезонів частенько грала у формі відомого московського клубу. Щоправда, на цьому співпадіння у командах перед звітним матчем завершувалися, а номінальні господарі дуже воліли після непоганих перших ігор перервати смугу стартових невдач і набрати перші очки у сезоні.

Перші хвилини показали дуже велику сміливість «Локомотива». Не відкладаючи справу в «довгу скриньку», під орудою Олександра Батрака ківерцівські футзалісти одразу зі старту матчу почали постійно виходити у п’ять польових. Утім, попереду виходило не так багато, зате уже на першій хвилині гравці «Прип’яті» не реалізували вільний удар за зайву гру воротаря, а на 3-й – команду номінальних господарів врятував Олександр Гезун, який виніс м’яч із воріт після удару опонента. А от на наступних непарних хвилинах гравці «Прип’яті» суперників не пробачили: на 5-й свій момент реалізував Олександр Крисько, а на 7-й після розіграшу кутового Костянтин Баранович розстріляв рамку після прострілу з кутового – 0:2.

Волинський футзал – не те, якщо там немає Ківерців. Створивши собі проблеми, «салатові» кинулися у бій, і якщо Артур Ульяшин вибачив опонентів ударом з близької дистанції, то Орест Оришкевич, вдало зігравши на добиванні, сформував рахунок на велику перерву гри – 1:2. А от після антракту «Локомотиву» вдалося й відігратися – швидку атаку потужним та точним пострілом завершив Максим Кіпруха – 2:2! Тепер іскра горіла в очах гравців ківерцівського колективу. Утім, знову своє слово сказала нереалізація моментів – Давид Питель з близької відстані пробив вище воріт, Олександр Гезун не забив ефектний гол п’ятою, а от відповіді «Прип’яті» стали вдалими – Микола Михалик вдало перехопив м’яч біля карної зони суперників та реалізував вихід один в один з Батраком – 2:3. Схоже, що цей гол став справжнім ударом для «Локомотива»: надалі номінальні господарі гри атакували не так переконливо, а наприкінці гри ще два голи від Костянтина Барановича та Миколи Михалика сформували кінцевий результат – 2:5.

Кращі гравці: Максим Кіпруха – Костянтин Баранович