Гра


0: 8

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Ще на другому турі змагань звичні учасники Вищої ліги з «Рятівника» та амбітні новачки з «Кум і Ко»  були на рівних у таблиці, однак попередній тур чемпіонати залишив у статусі «без поразок» лише біло-зелену команду номінальних гостей.

Як би не хотів «Рятівник» відновити вдалу серію, геть не оптимальний склад підопічних Віктора Абрамчука в цьому поєдинку нав’язати боротьбу суперникам не зумів. Хоча початок гри був конкурентним – Андрій Скакун та Олександр Якимчук обстріляли каркас обох воріт. Утім, на 6-й хвилині гри перший зі згаданих футзалістів реалізував чудову передачу Валентина Кривицького та відкрив рахунок – 0:1. А вже за дві хвилини дальню стійку воріт Олександра Луця замкнув Дмитро Стоянович – 0:2. Тут ми й підходимо до неможливості інтриги в матчі – нею стала суперупевнена гра досвідченого Олександра Антипенкова у рамці «Кум і Ко»: до завершення першого тайму він ще як мінімум тричі рятував свою команду та залишав її у грі з гарним, на відміну від суперників, запасом фізичних сил.

Після перерви перевага «біло-зелених» далася взнаки. На 19-й хвилині спрацювала зв’язка братів Блажиєвських – Олександр зробив скидку, а Ігор більярдним ударом увігнав у дальній нижній кут воріт суперників черговий м’яч – 0:3. А доки Олександр Якимчук знову ніяк не міг у дуелях переграти Антипенкова, гравці «Кум і Ко» ще тричі розписалися у воротах опонентів – хет-трик ще двома голами оформив Скакун, а ще один гол забив Віталій Завіруха – 0:6. Утім, найбільші емоції з майданчика лунали під час наступних двох голів Івана Кривого – 60-річний ветеран «Кум і Ко», можливо, став найстаршим, хто забивав у Вищій лізі чемпіонату Волині з футзалу. А інший ветеран – Олександр Антипенков – своїми сейвами так і не дав команді суперників відзначитися голом престижу, хоча шансів для цього у «Рятівника» було чимало, однак фінальна сирена зафіксувала неприємний рахунок для номінальних господарів гри – 0:8.

Таким чином, «Кум і Ко» не просто увірвався в лідерську боротьбу, а й вийшов на чисту другу сходинку змагань та залишився серед двох колективів, які ще не знали гіркоти поразок цього сезону…

Кращі гравці: Олександр Якимчук – Іван Кривий