Гра


3: 7

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Після чотирьох вищолігових поєдинків з крупними рахунками протистояння «Неріса» та «Агромату» ставало найбільш цікавим та інтригуючим – як минулого сезону, коли «агроматівці» святкували нелегкий успіх з рахунком 4:2.

На звітний поєдинок плюси до потужного налаштування «авангардівців» на цю гру додали перші в сезоні присутності на майданчику в складі суперників Богдана Кобзаря та Вадима Ольховича, хоча добру частину гравців номінальних гостей «поклали» на лопатки в цій грі різні хвороби та пошкодження. Загалом, обидві команди продемонстрували хороший темп на початку гри, а небезпека гуляла біля обох рамок. Першою з них постраждала рамка «Агромата»: на 6-й хвилині гравці «Неріса» провели чудову контратаку, яку точним ударом завершив Максим Крам – 1:0. Утім, на цей випад у гостей знайшлася відповідь у вигляді більярдно точного пострілу Кобзаря у нижній дальній кут – 1:1. Здавалося, що «агроматівці» перехопили ініціативу, однак арт-обстріл рамки Віталія Захарчука від Кобзаря та його партнерів до успіху не призвів. А от відповідь «Авангардівців» була більш ніж потужною – спочатку Дмитро Дігалевич реалізував вихід віч-на-віч з Валентином Рижуком, а ще за дві хвилини оформив дубль Максим Крам – 3:1! «Агромат» відповів черговим градом ударів по воротах суперників, і наприкінці тайму фортеця Віталія Захарчука таки не зуміла стримати удар у порожній кут від Олександра Мартинюка, а також вдалий удар зблизька від Кобзаря після розіграшу кутового – 3:3!

Не менш емоційним, драматичним та напруженим обіцяв бути й другий тайм протистояння, однак Андрію Кристичу вдалося настільки достукатися до гравців «Агромата», що після перерви ті почали грати в звичний раціональний футзал, і, як наслідок, не залишили шансів суперникам. Спочатку на 17-й хвилині Вадим Ольхович та Олександр Мартинюк здорово розіграли контрнаступ – останній забив уже в порожні ворота. А ще за дві хвилини Кобзар зряче асистував Максиму Бондаренку, який реалізував вихід один в один з Захарчуком – 3:5. Після такого можна було й опустити руки, однак такі слова не входять в ігрові девізи «Неріса» - щоправда, у їх плани не входила й чудова гра у рамці Валентина Рижука, який неодноразово не дав забити Богдану Гринчуку та його партнерам по «Авангарду»! А наприкінці матчу ще два голи від Богдана Кобзаря та Олександра Мартинюка принесли їм не тільки по «хет-трику» в грі, а й впевнену перемогу «Агромату», який повернувся на шлях успіхів – 3:7.

Кращі гравці: Максим Крам – Богдан Кобзар