Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Кунаков О.




Про гру:

 Наприкінці регулярного чемпіонату кожна команда намагається за будь-яку ціну покращити своє турнірне становище, оскільки від цього напряму залежатиме складність чвертьфінального протистояння у матчах плей-офф. Звітний поєдинок видався бойовим і драматичним. Початок був за «Метеором», досвідчені гравці якого легко підібрали ключі до захисту номінальних гостей.

У перші чотири хвилини матчу господарі встигли провести кілька гострих атак, двічі влучити у стійки і забити два голи-близнюки у виконанні Андрія Франчука. У середині першого тайму команди обмінялися голами, а під завісу першої половини Андрій Здіховський додав гол у роздягальню. Втім, як виявилося, перевага у три м’ячі не є комфортною у Третій лізі.

По перерві гравці «Модерн-Експо» змогли перевести гру на половину майданчика дещо «підсівшого» суперника і досить швидко скоротити розрив у рахунку до двох голів. Шальки терезів почали схилятися на бік гостей, але їх підвела реалізація. «Модернисти» створили з півдесятка вбивчих моментів, але забити змогли лише одного разу. Решту пострілів прийняли на себе стійка, поперечка та Ігор Ціхоцький.