Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

 У цьому сезоні обидва колективи непогано стартували. Нововолинці після чотирьох турів мали 9 очок та посідали другу сходинку у турнірній таблиці, щоправда всі перемоги були здобуті на майданчиках у Нововолинську та Ковелі, що мають менші розміри, порівняно з паркетним майданчиком у «Арена Спорт». «Респект», що минулого року пройшовся катком по усіх суперниках у Вищій лізі та заслужено підвищився в класі поки підтверджує свої амбіції і також тримається у групі лідерів. Поєдинок розпочався передбачувано, колективи не надто квапилися переходити до активних атакувальних дій, побоюючись контратак суперників. «Поважні» свідомо віддали ініціативу гостям, покладаючи надії  на міцність захисних побудов та блискавичні контрвипади. Нововолинці тримали м’яч і багато комбінували, але переважно в центральній зоні і лише час від часу турбували Віталія Євпака дальніми ударами. Втім, хоч гостям і не вдавалося створити реальної небезпеки біля протилежних воріт, вони і «Респекту» не давали грати, щільно опікаючи своїх візаві. Ближче до завершення першого тайму нововолинці збільшили темп і активніше пішли вперед, гра оживилася і біля воріт обох команд почали з’являтися небезпечні моменти. Рахунок відкрили господарі – після тривалої комбінації Віктора Суща вивели на позицію для удару з середньої дистанції, він добряче приклався по м’ячу, на шляху «Selecta» опинився Павло Семенюк, що вдало підставив ногу і підправив його в протилежний від Вадима Кренца кут. Щоправда, відігралися гості блискавично. Розіграш з центру майданчика завершився кутовим при подачі якого господарі загубили поблизу власних воріт Юрія Кошелинського і той без перешкод спрямував м’яч у сітку. В арсеналі «поважних» теж виявилися «домашні заготовочки» і кутовий у їх виконанні також призвів до голу – Дмитро Михальчук випередив захисника і підставив ногу під силовий простріл партнера.

По перерві змушені відігруватися гості продовжили атакувати, проте контрвипади «Респекта» були набагато небезпечнішими. Зрештою на 20-й хвилині один з таких швидких відривів вдалося реалізувати Івану Сидоруку. Ситуація нововолинців з кожною хвилиною ставала все безнадійнішою і останні хвилини вони провели атакуючи вп’ятьох, але так і не змогли підібрати ключів до організованого захисту господарів.

Таким чином, перед новорічною паузою обидва колективи входять до п’ятірки лідерів, що розташовуються в таблиці дуже щільно, між першою і п’ятою командами різниця складає лише 2 очка.

Кращі гравці: Дмитро Михальчук – Юрій Кошелинський