Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

Центральний матч туру мав дати відповідь який же з колективів завершить рік на найвищій сходинці Суперліги. Інтриги протистоянню додавала ще свіжа у спогадах фінальна серія плей-офф минулого сезону, де лише у післяматчевих пенальті «Любарт» зумів вибороти титул Абсолютного Чемпіона Волинської області. І хоча обидві команди більш, як на половину оновили свій склад принциповість двобою була відчутна. Усвідомлюючи ціну зустрічі, суперники розпочали дуже обережно, приділяючи максимум уваги недоторканності власних воріт. Тому до перерви воротарям довелося понудьгувати, оскільки м’яч до них долітав вкрай рідко.

Але все кардинально змінилося по перерві. На 19-й хвилині Микола Коляда обіграв суперника, різко змістився в центр і потужно пробив. «Select» на шляху до рамки влучив у ногу захисника, змінив траєкторію і опинився у протилежному від Василя Семенюка куті. Лише хвилина знадобилася господарям, щоб зрівняти рахунок – перехоплення в центрі майданчика, вихід 2 в 1 і хоча перший удар Юрій Колодюк парирував, врятувати свою команду після добивання від Назара Цапа він не зміг. Минула ще хвилина і «Любарт» був вже попереду. Максим Матвійчук здійснив класний індивідуальний прохід, несподіваним фінтом обіграв самого Андрія Паршикова і невідпорно пробив низом у дальній кут. Втім, хорівці також не забарилися з відповіддю. Андрій Паршиков продемонстрував, що він також майстер нестандартних рішень і наважився на несподіваний удар з далекої відстані. «Select» влучив у самісіньку дев’ятку, гол-красень! Після цього сплеску і обміну голами колективи вирішили заспокоїти гру, вважаючи за краще не ризикувати. Хоча на останніх секундах лучани мали чудову нагоду вибороти перемогу – Богдан Мізюк вискочив сам на сам з Юрієм Колодюком і потужно пробив, але голкіпер гостей якимось дивом встиг зреагувати і перевести м’яч у хрестовину. Тож поєдинок завершився бойовою нічиєю, яка зберегла статус-кво і загалом влаштувала обох суперників.

Отож, станом на кінець року МФК «Хорів» з 11-ма заліковими балами очолює турнірну таблицю, а «Любарт» відстає лише на 1 очко. Щоправда, трійка переслідувачів також наблизилася впритул.

Кращі гравці: Максим Матвійчук – Микола Коляда