Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались один з лідерів у своєму дивізіоні -ФК «Мильськ» та команда , яка не дуже «ловила зорі»після чотирьох турів -ФК «Дубнівська» . Колектив з Луцька мав у своєму активі лише чотири залікових бали , та надіявся забрати очки у цій грі та значно покращити своє положення.

Хлопці з Мильська в разі перемоги виходили в одноосібні лідери у Шостій лізі , так як головні конкуренти з ФК «Рать» та Доросинівської громади вже зіграли свої зустрічі і мали з ними однакову кількість очок, тож команда була настроєна рішуче та вмотивовано.

Поєдинок розпочався доволі обережно. Жодна з команд не форсувала подій намагаючись зіграти «до вірного». В цих комбінаційних атаках більшого спромоглися хлопці з Дубнівської та  Андрій Захарчук , якому вдалось відкрити рахунок у зустрічі. Це одразу пожвавило гру і зробило поєдинок більш видовищним. Під кінець тайму Сергій Поліщук подвоює перевагу своєї команди і ставить гравців у синій формі у складне становище.

Такий перебіг подій зовсім не входив у плани  фаворита гри, намагаючись одразу відігратись ,що змушувало захист ФК «Дубнівська» працювати на повну потужність а самим гостро контратакувати . Цей план спрацював , коли Василь Савонік відірвався від свого опонента -захисника і зумів забити третій м’яч. Це вже була невелика сенсація , так як відіграти таку перевагу було досить складно .

Пролітали хвилини гри , наближаючи команда до дещо несподіваного результату в якому лідер поступався андердогу . Та за це ми і любим футзал , в якому результат гри буває дуже непрогнозованим та цікавим. В кінці гри , гравцям ФК «Мильськ» Максиму Левонцю з шестиметрового та Артему Стеблевцю вдається дещо скоротити рахунок у грі , та для позитивного результату цього було замало .

Кращі гравці : Стеблевець Артем - Василь Савонік