Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Після вдалого початку сезону все важче «Рятівнику»: ось і на матч проти «Вуд Еко Буду» номінальні гості не мали жодного запасного гравця. І якщо «Енергопрофу» у попередньому матчі на цьому майданчику вдалося до останніх хвилин тримати інтригу в питанні переможця гри, то у звітному поєдинку вже в першому таймі підопічні Руслана Корпоша зробили все, аби якнайшвидше ці питання зняти.

Власне, ворота Олександра Луця гравці з Олики «розпечатали» уже на 2-й хвилині гри – лідер команди Олег Шахраюк головою таки заштовхав м’яч до сітки воріт після флангового прострілу – 1:0. Не минуло й чотирьох хвилин, як рахунок був уже розгромним після голів Андрія Брися та Олександра Зингеля – 3:0. Звісно, що навіть у несприятливій кадровій ситуації «п’ятірка» «Рятівника» намагалася битися проти одного з лідерів Вищої ліги – хороші моменти для взяття воріт не використали Дмитро Журавський та Володимир Ренькас. Натомість, до кінця першого тайму підопічні Віктора Абрамчука пропустили ще раз – вихід віч-на-віч з голкіпером використав Юрій Лінник – 4:0.

Перепочивши у перерві, «Рятівник» з новими силами пішов відіграватися – і треба віддати належне цим хлопцям, які своїми постійними атаками та ударами дійсно змусили здорово «потіти» голкіпера «Вуд Еко Буду» Ігоря Неділька. А на 20-й хвилині номінальні гості таки досягли свого, а забитим голом відзначився Андрій Мельник – 4:1. Руслан Корпош раз за разом «підганяв» підопічних збільшувати перевагу на «табло», а «рятівники» також показували характер та бажання відігратися, однак до завершення зустрічі рахунок так і не змінився.

«Вуд Еко Буд» після цього успіху приєднався до лідерської групи, а от «Рятівник» поступився у «вищці» уже втретє поспіль та намагатиметься нормально зібратися на наступні матчі уже після свят.

Кращі гравці: Олександр Зингель – Андрій Мельник