Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Лисиця Назарій




Про гру:

 Доволі цікавим обіцяв стати поєдинок між «муніципалами» та «грифонами», про що й свідчило турнірне положення команд перед поєдинком. «Варта» обіймала п’яту сходинку, гості ж, маючи лише на один заліковий пункт в активі менше були п’ятими.

Розпочали команди досить таки жваво: вже на другій хвилині «Грифон» дещо неочікувано повів у рахунку. Богдану Компанійцю вдався чудовий постріл у самісіньку «дев’ятку» із середньої дистанції.

Здається, ніби номінальні гості були дещо краще налаштовані на звітний поєдинок, оскільки «Варта» дещо кволо відреагувала на пропущений м’яч, так і не створивши, по суті, жодного вкрай небезпечного моменту до перерви. Чого не скажеш про номінальних гостей, які раз по раз втікали в небезпечні «контри» та були близькими до збільшення своєї переваги, проте сирена на перерву таки зафіксувала рахунок 1:0 на користь останніх.

Не встигли команди увійти у другу половину зустрічі, як «Грифон» збільшив свої шанси на перемогу. З передачі все того ж Богдан Компанійця вдалося відзначити Станіславу Кучерявченку.

Дещо сумбурні дії «Переможної Варти» призвели лише до голу престижу. Дальній удар Віталія Кромського приніс певну сатисфакцію господарям. Варто відзначити як дотепно пропустив м’яч його партнер, чим дезорієнтував голкіпера суперників.

Отож, 2:1 на користь «Грифона», який іде зимувати в лідируючій групі команд.

Кращі гравці: Кромський Віталій – Компанієць Богдан