Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Лисиця Назарій




Про гру:

Протистояння однозначного фаворита змагань та міцного середняка повинно було дати відповідь на питання: чи вдасться «Кременцю» нав’язати боротьбу лідеру тим самим не дозволивши їм піти на новорічні канікули зі стовідсотковим показником?

Вже на другій хвилині «Забороль» вийшов уперед, і, здавалось б, «все зрозуміло». Іншої думки були номінальні гості, зрівнявши рахунок за менш як за хвилину. Вдалося підловити суперників не невдалому розіграші «зайвого» гравця. «Кременець» вирішив, що цього мало та приголомшив господарів ще одним забитим м’ячем ледь не одразу

Господарі ні скільки не знітилися, та ще до кінця першого тайму вистрелили «дуплетом». Почергово вдалося відгукнутися на шикарні передачі Сергія Березюка спочатку Сергію Чопу, а згодом і Петру Шелесту. За рахунку 3:2 на користь фаворита команди й пішли відпочивати.

Друга половина зустрічі виявилася копією першої. «Забороль» позиційно атакував, «Кременець» намагався відповідати, час від часу втікаючи в небезпечні контратаки.

Господарям вдалося ще тричі вразити ворота опонентів, на що гості спромоглися відповісти лише одного разу. До речі, прослідковується тенденція, - занадто аж часто «Забороль» пропускає, розігруючи «зайвого» гравця. Хоча, як може бути по-іншому, коли ворота захищає номінально польовий гравець Віктор Воробей. На даному етапі це поки що не призводить до серйозних проблем зі здобуттям потрібного результату і команда з-під Луцьком на шаленій швидкості мчить до вершини без втрат.

Кращі гравці: Симонович Вадим – Романюк Дмитро