Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. / Зварич Я.




Про гру:

 

Ковельське дербі вболівальники чекали із нетерпінням, усі планували побачити цікаву футзальну «зарубу», а от гра показала – хто ж сильніша команда Міста Залізничників.

Відкрив рахунок Олександр Ліщук уже на третій хвилині завершивши швидку комбінацію партнерів – 1:0. «Шанс-Авто» не менш швидко відповів – через хвилину Дмитро Тарасюк зрівняв рахунок. Увесь перший тайм пройшов під тотальним пресингом Ковель-Волині на малому паркетному майданчику, однак підопічні Олександра Мороза зуміли піти за рівних на перерву.

Друга половина гри була вже за номінальними гостями, котрі перебрали ініціативу до своїх ніг та створювали проблеми Олегу Ярмолюку.

Проте в одній із контратак Іван Данилюк вивів своїх партнерів вперед, а за хвилину зумів і подвоїти перевагу, тим самим збивши шалений темп гостей.

Згодом голами відзначились Віталій Ільїн та Олександр Ліщук і на табло вже світилися – 5:1 на користь червоних. На останніх хвилинах шансів ці зуміли організувати один гол зусиллями Віталія Романчука на 26-й хвилині. Впевнена перемога підопічних Романа Бірука та підвищення у турнірній таблиці.