Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Голоскоков Сергій




Про гру:

Восьма команда Першої ліги «Олімпія» в стартовому поєдинку неділі, що за сумісництвом офіційно мав статус півфіналу Кубку Сніговика, приймав на майданчику СК «Арена Спорт» представника Вищої ліги «Прип’ять», яка два роки тому спромоглася стати переможцем турніру, обігравши у фіналі Кубку Діда Мороза ФК «Духче» з рахунком 2:1.

Команди розпочали в непоганому, де за дебютний відрізок ігрового часу вималювалася перевага гостей в позиційному наступі, а футзалісти з Княгининка рішуче та азартно вилітали у контратаки. Саме цей елемент гри дозволив «салатово-чорним»   на 8-й хвилині відкрити рахунок у грі. Швидкий Дмитро Кисляк влучним ударом відправив «селект» у кут воріт. «Річники» відразу збільшили тиск на ворота суперника і тренерський штаб «олімпійців» навіть приніс 3-му арбітру табличку про бажання взяти тайм-аут, але м’ячем володіли гості, в складі яких Віктор Літвінчук отримав пас від партнера і з розвороту не сильним, але доволі точним ударом відправив круглястого у сітку від стійки воріт.

Грати у першому таймі лишалося ще цілу хвилину і під час хвилинної наради у штабі господарів знайшлися потрібні слова, аби надихнути гравців у неонових футболках до чергових звершень. І за пів хвилини до сигналу на відпочинок Ігор Герба майстерно розібрався в гольовому епізоді,  вивівши «Олімпію» вперед 2:1.

По перерві хід поєдинку кардинально не змінився. Любешів великими силами намагався йти вперед, а прудкий Ігор Герба зумів на 19-й хвилині не тільки збільшити рахунок, але й оформити дубль.

Щоправда, за мить Володимир Крисько з «Прип’яті» звів гандикап у зустрічі до одного пункту і спробував підняти партнерів по команді на рішучий штурм. Але прикра обрізка у  центрі майданчика дозволила Дмитру Кисляку втекти на побачення з  голкіпером «біло-чорних», яке завершилося голом у порожні ворота та другим дублем у зустрічі. Саме в цей момент стало зрозумілим, що успіх дворічної давнини «Прип’яті» не підкориться. Так і сталося. Перед самим фінальним свистком «Олімпія» забила п’ятий переможний гол, а Ігор Герба оформив хет-трик.

Кращі гравці: Владислав Оліщук – Юрій Борейко