Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Безумовний лідер П’ятого дивізіону у другій півфінальній зустрічі Кубку Сніговика отримав у суперника представника Першої ліги команду «Akcent», яка у жовтій майці лідера очолює гонку у боротьбі за золото «регулярки» свого дивізіону. Проте на «Різдвяній коляді» всі суперники мали можливість використовувати будь-який кадровий резерв для вирішення турнірних завдань і тому наявність у рамці господарів досвідченого Дмитра Притулюка в якійсь мірі невілювала різницю у класі команд. Тому, коли на 3-й хвилині кубкового протистояння забивний Вадим Симонович з лівого флангу атаки влучно пробив у дальній кут лучан, цей факт дивом  не став. 1:0 дозволив АСК «Забороль» у гарному гуморі шукати щастя біля чужих воріт, навіть використовуючи затяжні позиційні атаки. Всі спроби команди «Akcent» зробити акцент на швидких атаках та пресингу так і залишилися спробами, даруйте за подвійну тавтологію.

Після відпочинку лучани відверто пішли на штурм і в Дмитра Притулюка роботи суттєво додалося. Але і його майстерності не вистачили на 15-й хвилині поєдинку, коли Денис Шворак таки розмочив рахунок та скорив відставання до одного пункту, адже за мить до цього дубль Вадима Симоновича відверто збентежив «акцентований» колектив - 2:1.

Забитий гол в підсумку прорвав своєрідну дамбу захисних  побудов номінальних господарів майданчика. Протягом хвилини активні Роман Крот та Юрій Фібіч влучними пострілами перевернули хід гри – 2:3.

Підопічні Олександра Антонюка спробували розвинути успіх, але в підсумку наразилися на справжній камбек від футзалістів з Луцького району. «Воробей і компанія» за п’ять хвилини до завершення гри рахунок зрівняли після того, як Антон Березовський завершив швидку контратаку. Трохи згодом автогол лучан і дубль вищезгаданого кращого гравця матчу Антона Березовського дозволили господарям зробити зручний гандикап у два пункти 5:3 та вирвати другу путівку до фіналу Кубку Сніговика.

Кращі гравці: Антон Березовський – Юрій Фібіч