Гра


4: 6

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Традиційне протистояння волинської та львівської шкіл футзалу в рамках «Різдвяної коляди» було представлене півфіналом за участю вищолігового клубу з Луцька «Neris-Авангард» та доволі титулованої «Галицької здоби» з міста Лева. Більш ніж цікавий в 1/2-й Кубку Снігуроньки двобій розпочався з позиційних атак галичан, котрі за рахунок швидкого розіграшу м’яча спробували з перших хвилин нокаутувати лучан. Ціла низка гострих моментів біля воріт «біло-чорних» могла завершитися голом, але захист діяв бездоганно. Згідно прислів’я де йдеться про не забиті м’ячі лучанин Павло Ліщук своїм шансом скористався на 100% і рахунок відкрив.

Відповідь не забарилася і з пасу досвідченого волинянина Володимира Бобилєва, котрий  разом із Русланом Корпошем на турнірі захищали червоно-жовті кольори гостей, Микола Богданов рівновагу відновив – 1:1.

Трохи згодом вже «авангардівцям» довелося згадувати про вищезгадане прислів’я, адже після пострілу в стійку воріт львів’ян, господарі пропустили вдруге. Почесний член клубу волинських бомбардирів Володимир Бобилєв бездоганно розібрався у гольовому епізоді. А на 8-й хвилині Богдан Стефанків зробив заявку на потрапляння у фінал кубку онучки Діда Мороза, вдало завершивши комбінацію гостей – 1:3.

До перерви суперники продовжили обмін атаками. «Неріс» під оплески луцьких вболівальників розганяв швидкі комбінації в один-два дотики, а «здобний» колектив намагався все робити по футзальному солідно та академічно з огляду на ансамбль виконавців. Можливо така вальяжність і зіграла злий жарт з галичанами наприкінці першого тайму, дозволивши супернику забити в роздягальню двічі та зрівняти рахунок. Два швидкі та ефективні випади «Авангарду» під гул трибун СК «Арена Спорт» завершив кращий гравець матчу та автор дублю Максим Крам. 3:3 і команди пішли на відпочинок.

Після відновлення гри Павлу Стегніцькому з міста Лева знадобилося лише 50 секунд аби вивести гостей вперед. А трохи згодом Богдан Стефанків відновив комфортну перевагу «Галицької здоби» до двох пунктів – 3:5.

Лучани перед титулованим суперником не тушувалися і наполегливо шукали щастя біля чужих воріт і створили чимало передумов для взяття воріт, іноді лише дивом не влучаючи у  рамку. Протягом  кількох хвилини «авангардівці» навіть зуміли притиснути суперника до його воріт,  але «червоно-жовті» штурм відбили і знову перейшли до позиційного наступу, подовгу контролюючи м’яч.

Під саму завісу гри команди обмінялися голами. Спочатку лучанин Богдан Гринчук скоротив відставання до мінімуму, а за мить Володимир Бобилєв оформив третій дубль у матчі – 4:6. У фінал пройшов фаворит.

Кращі гравці: Максим Крам – Микола Богданов