Гра


23: 33

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Друга ліга проти Першої в рамках другої півфінальної зустрічі Кубку Снігуроньки був представлений «Арсеналом» та ФК «Духче». Каноніри з Терешківців предстали на суд глядачів у дволі експериментальному складі, що відразу нівелювало різницю між лігами і перетворило матч у справжнє рівне протистояння, в якому певний час важко було надати перевагу жодному з суперників. Проте через три хвилини ігрового часу активні дії «старої сенйори» почали приносити ФК «Духче» гольові дивіденди. Спочатку перед воротами господарів ефективно зіграв  Михайло Запорожець, а за  кілька хвилин Олександр Ткаченко зробив рахунок у матчі 0:2. Після цієї події «каноніри» також згадали про гольову справу і вивели на ударну позицію Олександра Корнійчука, котрий не схибив і скоротив відставання до одного пункту.

Гра вирівнялася і стала ще більш цікавою, не залишаючи байдужими глядачів на трибуні СК «Арена Спорт». За три хвилини до перерви інтригу остаточно відновив Назарій Кузьмич, котрий після точного пасу представника футбольної родини Михайла Хомича відправив м’яч у сітку – 2:2. Такий рахунок став підсумком першої частини принципового протистояння.

Два роки тому «каноніри» грали в у Снігурочному фіналі, де мінімально 1:2 поступилися суперліговому «Динамо» з обласного центру. І після відновлення гри, аби бодай повторити старий результат «Арсенал» почав застосовувати пресинг та активний наступ. Не сиділа у захисті і «стара сенйора», шукаючи свого щастя біля чужих воріт. Така активність на 19-й хвилині протягом п’яти секунд перетворилася в обмін гольовими уколами. Спочатку Володимир Чайка знайшов шпарину в захисних редутах суперника, а Олександр Лисенко швиденько рівновагу відновив.

А ще за мить гості залишилися в меншості. За друге попередження з майданчика був вилучений Юрій Федорюк. Здавалося шанс для «Арсеналу». Але Володимир Обозовський через хвилину з невеличким подарував шанс ФК «Духче» у грі з лишнім польовим, отримавши друге попередження – 1:1 по червоним і 3:3 за рахунком. Напруження зростало, час спливав, вирували емоції, цікавішало глядачам і все важче було арбітрам. За такого сценарію все логічно дійшло до серії післяматчевих пенальті, в якій також вистачило драматизму. На третіх спробах схибили обидва гравця і далі все пішло до першої визначальної помилки, якої припустився «Арсенал». 3:4 у серії дозволили ФК «Духче» потрапити до фіналу Кубку  Снігуроньки.

Кращі гравці: Олександр Корнійчук – Володимир Чайка