Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Один з лідерів Першої ліги чемпіонату Волині «Камаз-Агро», маючи прописку у Рівненській області, у півфіналі Кубку Діда Мороза зустрічався із титулованим представником свого регіону командою «Комфорт-Сервіс». І рівненське дербі не розчарувало. Вже на перші хвилині гри Олександр Дубець з Острожця відкрив рахунок, а за мить досвідчений Сергій Степанюк відновив рівновагу – 1:1. Цікаво, що у складі гостей ціла діаспора «любартівців» з перших хвилин вийшла на майданчик у синьо-чорній формі проти червоно-чорного Острожця.

Після швидкого початку суперники стали більше уваги приділяти захисту. Укомплектований справжніми майстрами футзалу «комфортний» колектив домінував на майданчику, більшу частину часу знаходячись в позиційному наступі, а опоненти робили ставку на швидкі контр-випади. В другій половині першого тайму одинз кращих голеадорів «князів» Сергій Степанюк вкотре продемонстрував глядачам свою майстерність, пробивши з лівого флангу потужно і влучно. А ближче до перерви Сергій змінив фланг і порадував вболівальників не менш видовищним пострілом у ближній верхній кут та хет-триком  – 1:3.

Після відновлення гри картина на паркеті кардинально не змінилася. Вже у дебюті другого тайму ще один «князь» Володимир Баденчук. А згодом «сервісний» Максим Новосад практично зняв питання щодо переможця матчу та учасника фіналу – 1:5. За пів хвилини до фінального свистка беззмінний капітан «камазівців» Олег Юрчук залишив за собою останнє слово в півфінальному поєдинку, забивши м’яч. До «дідусевого» фіналу пройшов «Комфорт-Сервіс», де поступився ще одному представнику Рівненщини – «Атлетіку» з Млиніва 1:3.

Кращі гравці: Олександр Дубецький – Сергій Степанюк