Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

В той час, коли весь світ відсвяткував Новий рік, та продовжує відмічати Різдво Христове, АМФВ не стоїть на місці та продовжує свої надзвичайно цікаві змагання. Саме на другий день цього великого свята і відбувся Шостий тур регулярного чемпіонату.
 Відкривали його у Шостій лізі "ветерани" зі Струмівки , та "мотористи" з Луцька. В цьому сезоні команди борються за зону плей-офф, і перед звітним туром їх розділяли лише два залікові бали, тож гра очікувалась бойовою та напруженою.
 Розпочався поєдинок доволі жваво. Вже з перших хвилин опоненти прагнули відкрити рахунок, щоб в подальшому мати як матеріальну, так і психологічну перевагу перед суперником. Вже на другій хвилині гри гравцю "Мотора" Михайлу Стаднійчуку вдався влучний постріл і салатово-сині повели в рахунку. З плином ігрового часу швидкості дещо зменшилися (дались взнаки напевно "дієтичні"святкові дні ) і команди перейшли вже на більш позиційну гру, що вилилось на гольові показники. Голів у першій половині глядачі більше так і не побачили.
Нічого не помінялось і у другому таймі. Такий же неквапливий розіграш м'яча, та намагання в першу чергу забезпечити в недоторканності власні ворота. Така гра продовжувалась до середини тайму, допоки гравцю "Мотора" Марку Кузняку не вдалося зрівняти рахунок і гра, як кажуть розпочалась "з нуля" . Так і пролітали дорогоцінні хвилини гри, наближаючи команди до в принципі закономірної нічиєї, яку в кінці кінців таки зафіксував фінальний свисток арбітрів зустрічі.
 Кращі гравці: Михайло Стаднійчук -  Марк Кузняку.