Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

Цей поєдинок був дуже очікуваний. Мало того що  це було своєрідне дербі, але і тому що зустрічались одні з лідерів свого дивізіону. Перед цим туром суперники знаходились у першій трійці команд і є одними з головних претендентів на медалі Регулярного чемпіонату у Другій лізі, тож вболівальники були у передчутті добротного футзального  дійства.

 Початок гри виправдав всі сподівання вболівальників футзалу. З перших хвилин суперники включили супершвидкості , намагаючись одразу окреслити свою матеріальну перевагу. Моментів було предостатньо, та впевнено діяв захист і воротарі команд-опонентів. Швидко пролітали хвилини тайму, але головного-забитих м'ячів все не було і не було. Так і завершився цей тайм, з безліччю моментів та цікавою грою, але з сиротливими нулями на табло.
 Початок другої половини став точним відзеркаленням першої. Швидка гра, красиві комбінації, хороші удари, та головного- забитих м'ячів все не було.
 Та рано чи пізно це мало закінчитись, і таки на двадцятій хвилині гри "Атлетік" зумів заробити шестиметровий удар, який чітко виконав Андрій Приходько. Такий перебіг подій погнав " кесефців" вперед, змушуючи оголювати  свої захисні редути , і відкриваючи для опонента простір для маневру.
 Під кінець зустрічі команди обмінялися м'ячами , авторами яких стали Павло Ліщук та Олександр Халик, а останню крапку у зустрічі поставили млинівці Назар Приходько та Андрій Чабан, які своїми голами принесли важку та суперважливу перемогу для свого колективу.
 Кращі гравці: Чабан Андрій - Сергій Гузоватий