Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Новорічний Шостий тур у Регулярному чемпіонаті подарував багато цікавих регіональних дербі. Одним з  таких цікавих " дійств" став поєдинок між хлопцями з колишнього Горохівського району. "Перчинку" цьому протистоянні додавало ще й те, що команди між собою розділяв всього один заліковий бал, тож у разі перемоги кожен з суперників значно покращував свої турнірні перспективи , а команда - невдаха протистояння крім " моральної поразки" втрачала щей вкрай необхідні залікові пункти.
 Поєдинок розпочався досить активно, та за переваги "ексклюзивників" які м'ячами Юрія Войтюка та Владислава Романюка зуміли вийти вперед, на що  практично одразу відповів Тарас Мушит та Франціско Полікарпо і інтрига у грі закрутилась на повну.
 Шквали атак накочувались на ворота як однієї так і іншої команди, так що вболівальникам точно не приходилось сумувати переглядаючи  цей поєдинок. Незважаючи на багато моментів як біля воріт однієї, так і іншої з команд, м'ячів в  першому таймі більше не було.
Нічого не помінялось і у другому таймі. Такаж цікава гра та початок за " Гранітбудом", який м'ячем Юрія Семчука знову вийшов вперед. Це ще більше надало градусу грі, і опоненти почали справжній бій на кожному клаптику майданчика. В цих єдиноборствах більшого спромоглися гравці "Арсенала" , які дублем Олександра Корнійчука і Олександра Романюка не тільки зрівняли рахунок, але й  зуміли вийти вперед.
 Це був дуже важкий удар для біло- синіх, які так і не спромоглися відійти від такого важкого нокдауна та лише догравали гру , так як сил відігратись вже практично не було. Всеж на останніх хвилинах Богдан Марищук скоротив рахунок, та для позитивного результату цього було замало.
Кращі гравці:  Олександр Корнійчук -  Богдан Марищук