Гра


9: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались команди, які вирішували різні  турнірні завдання. Якщо " атовці" прикладають максимум зусиль, та ще мають шанси за те щоб поборотися за "медальний п'єдестал " , то у хлопців з "Вест Сайту" зовсім інші локальні завдання. Команда в цьому сезоні ще не знала радості перемог, і з сиротливим нулем у графі набраних очок знаходилася у підвалинах "турнірки". Для того щоб потрапити в зону плей-офф вкрай важливо набирати залікові бали, що і збирались зробити в цей день "вестсайтівці".

 Перед грою кидалась в око дуже мала кількість замін у " Волинь-АТО" ( лише одна), тож команді надзвичайно важливо було розумно розподілити сили на весь поєдинок. Натомість червоно-чорні  могли робити велику кількість замін, що колектив впевнено робив намагаючись " загнати" опонента пресингом та боротьбою.
 Поєдинок розпочався з обміну м'ячами, авторами яких стали Сергій Ткаченко та Олександр Махно. Одразу неприємності почали переслідувати "Волинь-АТО" , коли їхній гравець Сергій Прик отримав червону картку, чим вдало скористався Михайло Бачинський та Олег Собковський і перспективи команди на цю гру стали не зовсім хорошими.
 Та на те вони і "Волинь-АТО", щоб в складних обставинах битись до кінця. Що і почала робити команда після пропущених м'ячів, а гол Василя Греля цьому підтвердження.
 Але все ж обставини зіграли ключову роль у цій грі. М'ячі Михайла Бачинського та Максима Синчука поставили номінальних гостей  у практично безвихідну ситуацію.
 На початку другого тайму гравці  "Вест Сайту" Олег Собковський, Сергій Супрунюк забивають м'ячі, і при таких обставинах роблять переможця гри відомим. В подальшому команди просто догравали зустріч, в думках вже готуючись до наступних матчів.
 Кращі гравці: Михайло Бачинський - Сергій Ткаченко