Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після п’яти зіграних турів розташування суперників у турнірній таблиці було діаметрально протилежним. «Трейдерс» - одноосібний лідер з чудовими шансами на перемогу в регулярці, а молоді любартівці ведуть відчайдушну боротьбу за потрапляння до зони плей-офф. Проте, в дебюті зустрічі саме номінальні гості виглядали гостріше. Поки «торговці» розкачувалися, юніори провели кілька небезпечних швидких атак, але поспіх у завершальній стадії та майстерність Олександра Шпарука не дозволили їм відкрити рахунок. Відчувши, що в повітрі запахло неприємностями господарі перехопили ініціативу, провели кілька гострих атак і запалили на табло одиничку – Едуард Войтюк вдало завершив швидку контратаку. Відповідь «Любарта» не змусила довго чекати – Вадим Азізов завдав удару низом з гострого кута, Максим Чуприна пересік траєкторію польоту м’яча, чим дезорієнтував Олександра Шпарука і «Select» опинився у сітці. Окрилені успіхом юніори невдовзі навіть вийшли вперед – Стас Шклярук потужним ударом поклав кулю під дальню стійку. Після цього «Трейдерс» остаточно прокинувся і заграв у повну силу. Ще до перерви Сергій Трофимчук виводить свій колектив вперед. Спочатку він вдало зіграв «стовпа» - прийняв довгу передачу, відтіснив корпусом помітно легшого суперника і поцілив точно у нижній кут, а трохи згодом вдало перехопив м’яч у центрі майданчика, вийшов на ударну позицію і потужно вистрілив у верхній кут.

В дебюті другого тайму Сергій Трофимчук забив точну копію свого першого гола, забезпечивши господарям гандикап у 2 м’ячі і можливість заспокоїти гру і довести її до переможного фіналу без зайвих нервувань. «Трейдерс» впевнено тримали гру під контролем і як гості не старалися, змінити перебіг подій на майданчику їм було не до снаги навіть з 5-м польовим гравцем. Лише на останній хвилині їм вдалося спіймати «торговців» на контратаці, яку вдало завершив Стас Шклярук, але відігратися вже просто не було часу.

Отож, «Трейдерс» ще на крок наблизився до омріяної вершини, але розслаблятися не можна. З переслідувачів у безпосередній близькості лишився тільки «Атлетик», але млинівці набрали фантастичний хід і тільки й чекають осічки фаворита. Молодий «Любарт» поки все глибше опускається в турнірній таблиці, проте є ще 3 гри, щоб виправити ситуацію.

Кращі гравці: Сергій Трофимчук – Станіслав Шклярук