Гра


5: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков Ол.




Про гру:

Гра обох колективів цього сезону поки що далека від ідеалу, відповідно й результати не найкращі. Обоє застрягли на межі топ-8 і звітний поєдинок мав стати справжньою «битвою за 6 очок». З перших секунд події та пристрасті на майданчику завирували. Не встигла добігти кінця стартова хвилина, а рахунок вже було відкрито – після швидкої атаки динамівців Олександр Мосіюк вдало зіграв на добиванні. «Надія» одразу підключила до атак голкіпера, роль якого виконував у цьому матчі Микола Радько. Але пропустила ще – Микола Казмірук чітко реалізував вихід сам на сам. Поступово хорівцям вдалося завдяки тотальному контролю м’яча заспокоїти гру і скоротити відставання – Володимир Бобилєв з близької відстані увігнав «Select» під поперечку. Динамівці відповіли класним розіграшем кутового, що завершився точним ударом Олександра Мосіюка. Та гості вже мали переможний рецепт, за рахунок швидкого паса і постійних переміщень вони витягували трьох гравців «Динамо» за межі карного майданчика, тоді загострюючий пас в район кута, простріл вздовж лінії воріт і удар впритул. Саме так під завісу першої половини матчу Володимир Бобилєв скоротив відставання до мінімуму.

За допомогою тієї ж комбінації в дебюті другого тайму двічі відзначився Сергій Шафранський і гості вийшли вперед у рахунку. Проте, не надовго. Господарям вдається швидка контратака, Олександр Курінов вибігає сам на сам з Миколою Радьком, його удар влучає у стійку, але першим на добивання встиг Богдан Понагайба. Минає ще дві хвилини і лучани вже попереду – після розіграшу вільного удару з лінії карного майданчика невідпорного удару завдав Роман Киценюк. Майже одразу Сергій Шафранський зрівнює рахунок і починається гра нервів. Міцнішими вони виявилися у хорівців, на останній хвилині їм вдається ще раз розіграти свою гольову комбінацію і Сергій Шафранський головою переправляє м’яч до сітки.

Таким чином, «Надія» дещо покращує свою турнірну ситуацію і піднімається на 6-у сходинку турнірної таблиці, а динамівці вже на 4 очки відстають від зони плей-офф.

Кращі гравці: Сергій Шафранський – Микола Казмірук