Гра


2: 2

Удари по воротах:

12
:
13

Удари у рамку воріт:

5
:
7

Сейви:

5
:
4

Фоли:

9
:
5

Попко Максим, Матвіюк Роман, Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков Ол.




Про гру:

Обидва колективи цього року виглядають достойно і практично вирішили питання з потраплянням до топ-8. Особливо це стосується «Респекту», який у дебютному сезоні в Суперлізі демонструє хороший рівень і претендує на місце у трійці призерів. Номінальні гості розпочали гру в притаманному їм високому темпі, «ЛСТМ» підтримав цю пропозицію і з перших же хвилин зустріч проходила на шалених швидкостях. Ініціатива переходила від однієї команди до іншої і хоча гольових нагод обома колективами було створено предостатньо, нулі на табло протримались досить довго. Зрештою, після розіграшу аута і гострого прострілу Павло Семенюк випередив захисника і переправив м’яч у сітку «будівельників». Пропущений гол додав енергії гравцям «ЛСТМ», вони перехопили ініціативу і доволі швидко зрівняли рахунок – після стрімкої атаки і серії ударів Дмитро Горщарук пробив таки Андрія Ткачука. А перед сиреною на перерву гості вже були попереду – Василь Олійник вискочив сам на сам і майстерно перекинув голкіпера, що кинувся в ноги.

У другому таймі «Респект» помчав вперед, «будівельники» відповідали небезпечними контратаками, але рахунок, завдячуючи майстерності голкіперів, вперто не хотів змінюватись. Чим менше часу лишалось до завершення зустрічі, тим більше зростала напруга на майданчику. В гравців почали здавати нерви і команди стали заробляти необов’язкові фоли. За кілька хвилин до завершення поєдинку гості перейшли до гри у 5 польових. Це дозволило захопити ініціативу і створити кілька стовідсоткових нагод для взяття воріт та м’яч ніяк не хотів йти у рамку і лише за півтори хвилини до сирени Ігору Савичу вдалося завдати невідпорного удару з близької відстані.

Бойова нічия напевно стала справедливим підсумком цього захоплючого поєдинку. Таким чином, «Респект» опустився на 4-ту сходинку турнірної таблиці, а «ЛСТМ» на 8-му, але обидва колективи мають хороший запас міцності і можливості покращити свою позицію.

Кращі гравці: Василь Олійник – Ігор Савич