Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Корпош Руслан




Про гру:

 

Хороший матч із славною інтригою. У обох колективів було по 10 балів, опоненти також гратимуть між собою і хтось обов’язково втратить заповітні бали, а тому перемога у цьому матчі могла вивести у трійку лідерів Шостої ліги одного з опонентів, а то і на вершину турнірної таблиці.

Саму гру команди розпочали обережно, розвідуючи обстановку на майданчику. Безгольові атаки на ворота тривали до 11-ї хвилини, саме тоді Сергій Романюк із ФК Мильськ зумів таки відкрити лік голам у цьому поєдинку – 1:0. А за вісім секунд до завершення Сергій зумів оформити дубль – 2:0 – серйозний удар по супернику, ще до перерви!

Після відпочинку фіолетові кинулися рятувати поєдинок, всіма силами пробували створювати тиск на суперників. Однак чи колядували всім складом, чи перший празник дався важко представникам Доросинь, але у другому таймі вони нічого не зуміли створити біля воріт суперника, а Мильськ грав по рахунку та впевнено довів матч до перемоги. До завершення останнього матчу саме вони і очолюватимуть турнірну таблицю!

Кращі гравці: Романюк Сергій – Метеха Микола