Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

Чим менше матчів залишається до завершення регулярної частини сезону, тим гостріше стає боротьба і вужче «вікно можливостей». Обидва колективи перед звітною зустріччю мали по 10 залікових балів і переможець істотно покращував свої шанси потрапити до медального заліку, а переможений практично позбавлявся можливості опинитися у топ-3. Номінальні господарі розпочали матч жвавіше і діяли дещо злагодженіше, хоча контрвипади воротнівців були також потенційно небезпечні, проте гравцям заважав поспіх і велика кількість невимушених помилок у передачах. Гол Артема Лясковського, забитий гарним ударом у верхній кут в середині першого тайму, виглядав цілком логічним наслідком ігрової переваги ФК «Рать». Опинившись у положенні наздоганяючих, гості вирівняли гру та створили кілька небезпечних моментів, проте надійна гра Юрія Пухти в рамці господарів завадила їм зрівняти рахунок ще до перерви.

У другому таймі активніше виглядали гравці ФК «Воротнів» і невдовзі їх старання були винагороджені – після перехоплення в центрі майданчика і чітко розіграного виходу 2 в 1 вже ніщо й ніхто не міг завадити Юрію Чайці вразити порожній кут воріт. Гості продовжили тиснути і мали ще кілька супернагод для того, щоб вийти вперед, але марнували їх одну за одною. Футбольне правило спрацювало на 23-й хвилині – Михайло Скиданюк добряче приклався по м’ячу з далекої відстані і поцілив точнісінько у нижній кут воріт Івана Шведа. Час, що залишався господарі відзахищалася надійно і втримали таку важливу перемогу.

Отож, ФК «Рать» відривається від переслідувачів і втримує за собою третю сходинку, ФК «Воротнів» опиняється в середній частині турнірної таблиці, а зважаючи на щільне розташування команд може опинитися як в топ-3, так і поза межами вісімки плей-офф. Все залежатиме від результатів двох заключних турів.

Кращі гравці: Михайло Скиданюк – Юрій Чайка