Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

У Шостій лізі цього року підібралася доволі рівна компанія, багато колективів йдуть щільною групою в середній частині турнірної таблиці і кожен тур призводить до чималих перестановок у цьому «пелотоні». Команди розпочали зустріч у доволі високому темпі, причому ініціативою одразу заволоділи гравці ФК «Дубнівська», змусивши номінальних господарів більше думати про захист власних воріт, аніж про креатив попереду. Але дуже добре у рамці «Мотора» відіграв Віталій Романюк, що кілька разів виручив партнерів під час стартового штурму суперників. Та зрештою і він змушений був капітулювати, коли на 10-й хвилині Андрій Чернов вискочив з ним сам на сам і завдав влучного пострілу. Гості продовжили атакувати і певно надто цим захопилися, захисники прогавили ривок Ярослава Шморгуна, Віталій Романюк закинув м’яч йому на хід і форвард «авіаторів» чітко реалізував вихід сам на сам. На хвилі успіху господарі провели ще кілька непоганих, але безрезультатних атак, але мало не були покарані за таку нерозсудливість. Перед перервою «дубнівські» мали дві стовідсоткових гольових нагоди, але якимось дивом примудрилися їх змарнувати.

На початку другого тайму настала розплата за це марнотратство – Ярослав Шморгун завдав несподіваного удару низом з розвороту з гострого кута і заскочив зненацька Анатолія Довгуна. Гості кинулися відіграватися, проте гравці «Мотора» отримали необхідний заряд мотивації та впевненості у власних силах і згуртовано захищалися. А за дві хвилини до сирени герой матчу Ярослав Шморгун поставив крапку у поєдинку, реалізувавши ще один вихід сам на сам. Гол гостей на останніх секундах у виконанні Богдана Кононця нічого не міг змінити, часу вже не залишилося.

Таким чином, «Мотор» наздоганяє ФК «Дубнівську» за набраними очками і обидві команди зберігають шанси завершити сезон у верхній частині турнірної таблиці, хоча ще не гарантували собі участі в плей-офф.

Кращі гравці: Ярослав Шморгун – Андрій Чернов