Гра


3: 3

Удари по воротах:

13
:
23

Удари у рамку воріт:

8
:
11

Сейви:

7
:
7

Фоли:

6
:
3

Дмитрук Богдан, Дмитрук Андрій, Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

Головна інтрига, що лишилася у Четвертій лізі цього сезону, хто ж посяде третю сходинку за підсумками регулярного чемпіонату, оскільки дві перших вже заброньовані «Вадрусом» та «Вишковом» і навряд чи хтось зможе втрутитися у їх розборки. Саме «Вілія» наразі виглядає фаворитом у цих перегонах і у цьому статусі номінальні господарі з перших хвилин почали тиснути на захисні побудови «міщан». Гравці «Вілії» володіли ігровою перевагою, проте ніяк не могли конвертувати її в рахунок на табло, у рамці гостей Ігор Слюсар робив сейв за сейвом, тягнучи все, що можливо і навіть неможливо. «Кадар», розуміючи, що поступається супернику по грі, обрав саму раціональну тактику – масований захист і лонгболли у напрямку фактурного Олександра Новаковського на позиції «стовпа». Зрештою така тактика дозволила гостям повести у рахунку – Олександр Новаковський завершив швидку атаку ударом впритул. Проте, ще до перерви «Вілія» відновила рівновагу – Вадим Стешенко першим встиг на добивання чергового відбитого Ігорем Слюсаром м’яча.

А от початок другого тайму був за гостями, вони провели кілька небезпечних атак, двічі перевірили на міцність каркас воріт і врешті решт Тарас Токарчук вискочив сам на сам і класним ударом у верхній кут переграв голкіпера. «Вілія» кинулася рятувати матч і на майданчику завирували пристрасті, команди по черзі накочували хвилі атак на ворота суперників. Господарі виявилися більш готовими до такої гри і спочатку Ігор Прудніков влучним ударом рахунок зрівняв, а за 2 хвилини він же вивів коршовецький колектив вперед. Часу лишалося обмаль, «Кадар» влаштував навалу і незадовго до сирени Михайлові Жуку вдалося буквально заштовхати «Select» за лінію воріт суперників.

Таким чином, «Вілія» зберегла за собою третю сходинку, хоча втрата двох очок дозволила декому з конкурентів наблизитися впритул. «Кадар-Міщани» забезпечили собі місце у топ-8 і мають можливість дещо покращити свої позиції перед матчами плей-офф.

Кращі гравці: Ігор Прудніков – Ігор Слюсар