Гра


0: 9

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Журибіда Віктор




Про гру:

Один із лідерів другої ліги волинського футзалу  у звітному сьомому турі екзаменував не лише наймолодший друголіговий колектив, а водночас і відвертого аутсайдера. Тож вийшовши на гру в якості явного фаворита, уже на 1 хвилині “Атлетік” ледь не поплатився голом у власні ворота за незалежний настрій на гру. Та нападник “Любарта”, мабуть в силу своєї недосвідченості, не користається помилкою захисту суперника і рахунок залишається незмінним. А от Едуард Хрипа на 3 хвилині гри свого шансу не втратив. Пробивши не зовсім сильно, але несподівано і досить влучно, йому вдається відкрити рахунок у грі. В цілому перший тайм команда з Млинова проводить надто спокійно та розважливо. Майже кожен удар по воротам ретельно підготовлений та летить в рамку. Згодом один з таких прицільних пострілів у виконані Віталія Богданова вдруге примушує кіпера суперників виймати м’яч з власних воріт. Та все ж у першому таймі молодь “Любарта” зовсім не виглядала хлопчиками для побиття, попри значну територіальну перевагу “Атлетіка”.

Чого не можна сказати про другий тайм. Лише 30 секунд після перерви Олександру Халику знадобилось, аби довести рахунок до 3:0 на користь своєї команди. І тут гра “Любарта” практично розклеїлась. “ Атлетік” вдало перекриває зони атак свого суперника, а сам раз по раз організовує свої гольові атаки. Змінювався рахунок на табло на користь млинівчан на 19 та 20 хвилинах завдяки голам Назара Приходька та Романа Зуха. А до повного розгрому “Любарта” на 25 хв та 29 хв та двічі на 30 хв долучились відповідно Назар Приходько, Андрій Приходько, Віталій Богданов та Олександр Халик.
Перемога “Атлетіка” та поразка “Любарта” залишають обидві команди на своїх позиціях у турнірній таблиці після сьомого туру.
Кращі гравці: Максим Чуприна - Назар Приходько