Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Герасимчук Віталій




Про гру:

Розпочинали недільну футзальну програму сьомого туру АМФВ представники П'ятої ліги- другі команди "Мідаса" та "ВудЕкоБуду". Цей сезон для команд складається приблизно однаково. За три тури до закінчення "регулярки", команди практично втратили всі шанси у боротьбі за " медальний п'єдестал", тож головне тепер у колективів- попадання у зону плей-офф, щоб потім поборотися за звання Абсолютного чемпіона у своєму дивізіоні. Та для цього потрібно будь- що набирати залікові бали, і боротись навіть за різницю м'ячів, так як щільність команд в очковому багажі п'ятої ліги дуже висока, тож боротьбу та натхнення від команд в цій зустрічі чекали всі.
 Поєдинок розпочався доволі обережно. Жоден з суперників не форсував подій, намагаючись контролювати м'яч, та довести логіку своїх атакувальних потуг "до вірного". Та на шляху результату в кінцевій стадії ставали захисники та воротарі команд.
 Всеж всередині тайму гравцями "Мідаса" двічі Роману Галяну та Олександру Дудко вдалося прошити захист опонента, і їхня команда повела у рахунку.
 Не маючи чого втрачати друга половина розпочалась з тотального пресингу молоді з Олики , що вилилось у дещо курйозні два автоголи, і все закрутилось по новому. Та всеж цей день був за "мідасавцями" та Олександром Дудко, який робить дубль у грі і комфортну різницю у два м'ячі.
 Як не намагались юні таланти з "ВудЕкоБуду" вирівняти ситуацію, їм це не вдалося.  Слабкою втіхою для номінальних гостей став м'яч Дмитра Петрова, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки  у цьому поєдинку.
 Отже, важка перемога "Мідаса" , яка дещо покращила турнірне становище команди.
 Кращі гравці: Олександр Дудко - Дмитро Петров