Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

«Володимирівка» продовжує погоню за лідерами Третьої ліги з «Пірванче», а свої амбіції «Ветерани» підтвердили переконливим успіхом у першому матчі нового року з «Хавестом» (7:2). «Дежа», у свою чергу, у попередньому турі ледь не відібрала очки у вищезгаданого лідера змагань, пропустивши вирішальний гол лише на останніх хвилинах зустрічі (2:3).

Націлені були поборотися хлопці з Колодежа і проти ще однієї лідерської команди. Хоча перші загрози були таки воротам Максима Міщука, який рятував «Дежу» після ударів Андрія Главацького та Олександра Антонюка. Утім, добряче попрацювати довелося й сторожу воріт «Володимирівки» Сергію Подопригорі – він упорався із потужними дальніми вистрілами Володимира Гури та Дмитра Менделюка. А у середині тайму «Ветерани» таки святкували – пройшло закидання на Олександра Антонюка, і досвідчений футболіст, а нині дитячий тренер футбольної «Волині» з другої спроби таки пробив воротаря команди суперників – 1:0. Після забитого голу гравці «Володимирівки» на досвіді взяли м’яч під власний контроль, і могли розвивати перевагу в рахунку, однак удари Андрія Главацького та Ігоря Заболотного не стали гольовими.

У другому таймі обидві команди намагалися атакувати та змінювати рахунок в матчі. Трохи краще виходило у досвідчених «Ветеранів»: вони як мінімум двічі потужними ударами обстрілювали бокові стійки рамки номінальних гостей матчу. А на 21-й хвилині у них пройшла показова контратака, яку влучно та майже у порожні ворота завершив Андрій Шевчук – 2:0. До честі футзалістів з Колодежа, вони не здалися, а Олександр Титаренко за три хвилини до завершення гри скоротив відставання у рахунку – 2:1. Утім, більше нічого особливого суперникам, попри усі їх старання, гравці «Володимирівки» створити не дали, а Олександр Антонюк ледь не зробив «дубль» перед фінальним свистком, з вигідної позиції пробивши вище рамки.

Таким чином, «Ветерани» ще поборяться за першу сходинку в Третій лізі, а от «Дежа» продовжуватиме свою важку боротьбу за місце у стикових матчах дивізіону.

Кращі гравці: Андрій Шевчук – Олександр Титаренко