Гра


0: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Команди почали рік з різних результатів – «Стир» у нелегкому матчі здобув важливі три очки у матчі з «Юністю» (2:1), а от «Новатору» не вдалося продовжити серію з двох перемог в матчі проти «Фенікса» (1:5).

Звітний поєдинок з позиції сили розпочав колектив зі Смоляви, однак атакам номінальних господарів гри не вистачало якісного завершення. Ближче до середини тайму все частіше до володінь Руслана Корпоша навідувалися суперники з Демидівки, контрвипади яких були значно гострішими, а після одного із них Сергій Цимбалюк зумів відкрити рахунок у грі – 0:1. Забивши перший гол, гравці «Стиру» отримали заряд упевненості у власних силах, і ще декілька разів потужно обстрілювали рамку суперників. На 8-й хвилині вони знову святкували – спочатку протягом однієї атаки Василь Пастух влучив у бокову стійку, а потім м’яч відлетів до Дмитра Королевича, який збільшив перевагу номінальних гостей – 0:2. Гравці «Новатора» робили усе, аби відігратися ще до перерви, а Владислав Лавренюк навіть перевірив на міцність бокову стійку воріт «Стиру», однак рахунок на табло лишився незмінним.

Звісно ж, після насиченого першого тайму на майданчику очікувалась справжня інтрига. Утім, після стартової активності гравців «Новатора» їх суперникам вдалося ще двічі вдало атакувати, а Назар Бондарук та Василь Пастух записали свої прізвища у протокол як автори чергових голів «Стиру» – 0:4. Старання номінальних господарів матчу успіхами не увінчалися й до самого фінального свистка, а от Сергію Цимбалюку зі «Стиру» на останній хвилині вдалося оформити особистий «дубль» та встановити кінцевий результат – 0:5.

«Стир» після цієї перемоги виходить на «поул-позишн» у боротьбі за бронзові медалі Третьої ліги, а от «Новатору» доведеться у важкій боротьбі виборювати право представляти Смоляву в плей-офф змагань.

Кращі гравці: Микола Маціюк – Василь Пастух