Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У новий 2022-й рік обидві команди входили з бажанням покращити свої результати у чемпіонаті області – «Ветеран» до цього туру набрав усього п’ять залікових пунктів у шести іграх, а суперники із «Сенкевичівки» взагалі ще поки не знали в сезоні радощів набраних очок.

Гра вийшла цікавою та насиченою на події, а початок голам у ній поклав швидкий забитий м’яч Артура Волошина уже на другому колі секундної стрілки в матчі – 0:1. Номінальні господарі гри не знітилися – спочатку вони перевірили на стійкість голкіпера «ветеранів» Сергія Войтовича потужними пострілами Богдана Ройка та Владислава Геля, а потім таки святкували взяття воріт у виконанні Дмитра Жука, який замкнув простріл з близької відстані – 1:1. Далі знову настав період активності колективу зі Струмівки, і якщо удар граючого менеджера команди Олександра Анцибора воротар потягнув, то Сергію Іваницькому вдалося знову вивести «біло-синіх» уперед – 1:2. Гравці «Сенкевичівки» зробили усе, аби не поступитися опонентам в першому таймі, однак сейви Сергія Войтовича залишили до перерви рахунок незмінним.

З новими силами гравці «Ветерана» знову святкували успіх на початку другого тайму – один із своїх гарних моментів для взяття воріт використав Роман Шандрук – 1:3. Утім, господарям вдалося швидко відповісти на пропущений гол – якщо з ударом Дениса Мазяра голкіпер «біло-синіх» упорався, то Дмитру Жуку вдалося оформити «дубль» та знову підкоротити відставання від суперників – 2:3. Гравці «Сенкевичівки» могли й зрівнювати рахунок, однак ані Тарас Мазяр, ані голкіпер Олег Волошин, який часто підключався до атак, пробити свого візаві Сергія Войтовича не змогли. А наприкінці матчу вже Сергій Іваницький та Роман Шандрук не збільшили перевагу «Ветерана», обстрілявши каркас воріт суперників.

У підсумку, рахунок в матчі так і не змінився – 2:3. Перемога «Ветерана», яка повертає команду в зону плей-офф Шостої ліги, а от гравці «Сенкевичівки» уже точно туди не вийдуть, щоправда, у останніх двох турах регулярної першості намагатимуться здобути свої перші очки в сезоні.

Кращі гравці: Дмитро Жук – Роман Шандрук