Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Номінальні господарі матчу з «Доросинівської громади» входили у новий рік з медальними перспективами, щоправда, почали з поразки від конкурентів з «Мильська» (0:2), тоді як «Гандикап» сформував собі гандикап (даруйте за каламбур) у лідерській боротьбі після переконливого успіху в матчі з «Раттю» (5:1).

На початку матчу обидва колективи ніби придивлялися одне до одного, а потім видали ударну хвилину, під час якої було забито одразу три голи. Спочатку рахунок у матчі відкрив гравець «Гандикапу» Олексій Цимбала, однак суперники досить швидко відігралися зусиллями Іллі Чухрая. Утім, на завершення цієї ударної хвилини найкращий гравець Шостої ліги в минулому турі Василь Годун віддав гольову передачу на Андрія Булавця – 1:2. Загалом, у «Гандикапа» в цій грі вдавалося багато чого. До певного часу гравцям «Доросинівської громади» вдавалося огризатися, однак наприкінці тайму про себе нагадав один із бомбардирів лідера чемпіонату Володимир Ярема – спочатку він реалізував своє ж перехоплення на чужій половині майданчика, а потім після розіграшу кутового підсумував вдалий для «Гандикапу» перший тайм – 1:4.

Після невеликої перерви гравці у біло-синій формі продовжили свою справу. Спочатку Василь Годун здійснив стрімкий індивідуальний прохід та завершив його влучним більярдним ударом у дальній кут, а потім у «фіолетових» стався прикрий автогол після кутового – 1:6. Незважаючи на фактично вирішену долю матчу, не обійшлося і без непотрібних емоцій – у середині другого тайму щось не поділили між собою Ілля Чухрай та Володимир Ярема. На жаль, останній з них пустив у хід руки, тож отримав від арбітра не жовту, як суперник, а одразу червону картку. Забігаючи наперед, емоційний заряд так повністю не вийшов і з Чухрая – футзаліст «Доросинівської громади» також наприкінці матчу залишив команду в меншості через другу жовту картку. А у проміжку між цими подіями Тарасу Опікану вдалося своїм влучним ударом скоротити відставання номінальних господарів – 2:6.

Незважаючи на усі старання команд, більше голів у цьому матчі не було. Для  представників Рожищенського району ця поразка стала вже третьою поспіль у чемпіонаті – тепер конкурентів у боротьбі за медалі наздогнати буде важко. А от «Гандикап», відповідаючи своїй назві, одноосібно лідирує в дивізіоні з відривом від найближчого переслідувача у 4 очки, щоправда у двох останніх турах змагань доведеться обійтися без дискваліфікованого Володимира Яреми…

Найкращі в матчі: Тарас Опікан – Василь Годун