Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Обох суперників на турнірній дистанції кидало з полум’я в лід та навпаки. До фінішного створу учасники перегонів Шостої ліги підійшли із скромними здобутками. Клуб Доросинівської громади з 10-ма заліковими балами в компанії з трьома командами дивізіону розташуватися в діапазоні 4-7 місць дивізіону. А ФК «Несвіч» із 7-ма очками розташувався поза межами плей-офф на дев’ятій сходинці турнірної таблиці. Перемога у звітній зустрічі дозволяла господарям сподіватися на потрапляння до завітної «вісімки», а Доросиням дарувала шанс на призову трійку в разі втрати очок кимось із лідерів.

Перша половина першого тайму запам’яталася абсолютно рівною боротьбою та відсутністю забитих голів. «Посуха»тривала до 6-ї хвилини, поки Орест Дубень з «Несвіча» не відправив м’яч у ворота гостей. Відповідь від суперника не забарилася і після наради під час тайм-ауту Богдан Петрук за хвилину відновив паритет - 1:1, виконавши  настанови тренерського штабу.

У спіх свого партнера по команді за хвилину розвинув Микола Метеха, а ще за хвилину Сергій Кицун підбив підсумок тайму 1:3 на користь клубу «Доросинівська громада».

По перерві с особливих змін у сценарії зустрічі  не спостерігалося. Гості домінували на майданчику і зусиллями Віталія Барванова зуміли зробити заявку на загальну перемогу. Щоправда, за дві хвилини «несвічанин» Роман Палій відновив інтригу - 2:4. Але Микола Метеха своїм голом на останніх секундах зняв всі питання щодо переможця зустрічі.

Виграш у звітній зустрічі дозволив команді «Доросинівська громада» залишитися у пулі претендентів на «бронзу» Регулярної першості. Тим більше, що в завершальному турі Доросиням грати з не самим сильним ФК «Воротнів», котрий свої питання щодо потрапляння в плей-офф. А в «Несвіча» лишається шанс в очному протистоянні з луцьким «Мотором» визначити долю останньої путівки до завітної «вісімки». Щоправда, несвічан влаштує лише перемога. Будь-який інший результат відправить команду в «Cake Cup»

Кращі гравці: Андрій Демський – Сергій Кицун