Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Кунаков Олександр




Про гру:

«Арсенал» перед звітним поєдинком скотився вже на 7-му сходинку турнірної таблиці, що аж ніяк не відповідає амбіціям колективу. Тому з перших же секунд «каноніри» понеслися вперед забивати «швидкий гол». Номінальні господарі володіли беззаперечною ігровою перевагою, біля воріт «атовців» один за одним виникали небезпечні моменти, проте «Select» вперто відмовлявся йти в рамку. М’яч влучав у Дмитра Коткова, що виконував функції голкіпера, у захисників, які самовіддано лягали під удари, двічі поцілив у стійки воріт, але у сітку до перерви так і не потрапив. Гості, більше зайняті стримуванням тиску суперника, нечасто з’являлися на чужій половині майданчика і серйозних загроз володінням Романа Ващука практично не створювали.

Одразу по перерві «Арсенал» пішов в атаку вп’ятьох, залучивши до наступу Романа Ващука і в першій же атаці відкрив нарешті рахунок – Олександр Скопик завдав удару метрів з 12-ти і м’яч пролетівши через скупчення гравців опинився верхньому куті воріт дезорієнтованого Дмитра Коткова. Та радість «канонірів» була недовгою – Дмитро Котков здійснив несподіваний прохід через весь майданчик і завершив його потужним ударом, Роман Ващук зумів відбити м’яч, але першим на добивання встиг Назарій Рохманко і проштовхнув кулю до сітки. Вирішальною стала 20-а хвилина зустрічі, протягом якої господарі двічі помилилися при розіграші п’ятого і Сергій Прик та Сергій Ткаченко вразили порожні ворота. Час спливав, а «Арсеналу» вперто не щастило забити. До того ж, за кілька хвилин до сирени гості вдало розіграли кутовий і Ростислав Ничипорук збільшив перевагу своєї команди до 4:1. До честі «канонірів», вони до останньої секунди намагалися врятувати матч, Василь Порванський та Олександр Скопик забили по голу, але відігратися часу вже не вистачило.

Отож, «Волинь-АТО» гарантують собі участь у плей-офф і спробують в останньому турі покращити свою стартову позицію. «Арсенал» лишається на 7-й сходинці і в заключному турі на нього чекає непростий поєдинок проти «Олам-Кесеф».

Кращі гравці: Олександр Скопик – Сергій Прик