Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Розпочинався недільний ранок у Шостій лізі грою між "ветеранами" зі Струмівки та футзалістами з ФК "Рать". Різні турнірні завдання вирішували команди за два тури до закінчення регулярного чемпіонату. Якщо ратнівські спортсмени досить впевнено знаходились на третій позиції у гонитві за нагородами чемпіонату, то хлопці зі Струмівки були восьмими перед звітним туром і прагнули будь-що, як мінімум відстояти цю позицію щоб попасти у плей-офф "регулярки" , а якщо пощастить, то ще і вище піднятись у турнірній таблиці, так як щільність команд в її середині досить велика.
 Гру опоненти почали без розвідки, з намаганням одразу окреслити свою перевагу забитим м'ячем. Небезпечних моментів було досить багато (особливо біля воріт "Ветерана"), та конвертувати це у матеріальне суперникам досить довго не вдавалося. Але в середині тайму ратнівчанам Віталію Василюку та Андрію Савчуку вдалося пробити ворота суперника, на що практично одразу відповіли Роман Фальфушинський та Олександр Гордійчук, і команди розпочали, як кажуть "з нуля". Та все ж цей тайм був за командою в "червоних струях" з с. Ратнів.
 В самому кінці тайму їхній гравець Валерій Мартинюк забив м'яч, і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі хлопців з Луцького району.
 Такий перебіг подій звичайно не влаштовував номінальних господарів і вони з перших хвилин другої половини кинулися відіграватись, та зустрілися з "китайським муром" у вигляді захисників та воротаря команди-опонента . Та і вони не змогли протистояти проти Романа Лук'янюка та його потужного удару, що змусив в черговий раз показати таблу нічийний результат.
 Під кінець зустрічі героєм гри став "ветеран" Дмитро Томащук, який забив переможний м'яч і приніс команді надважливі залікові бали.
 Кращі гравці: Дмитро Томащук  - Андрій Савчук