Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались беззаперечний лідер перегонів у Шостій лізі - "Гандикап" з Горохівщини та середняк з Воротнова.
 Хлопці з сіл Журавники та Сільце дуже впевнено лідирують у своєму дивізіоні , і лише якесь диво може зупинити команду Олександра Хамули у завоюванні "скудетто" за підсумками Регулярного чемпіонату. Натомість воротнівчани знаходяться всередині турнірної таблиці, де кожен заліковий бал на вагу золота, тож колектив був  налаштований саме на цю гру, і мотивація у команди була дуже високою.
 Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а фаворит зустрічі вже повів у рахунку. Це Олексію Цимбалу вдався хороший удар і його команда вийшла вперед. Такий швидкий нокдаун дещо вибив "з колії" номінальних господарів, і вони деякий час "приходили до тями" , після такого не дуже вдалого дебюту гри . Та з плином ігрового часу, дещо оговтавшись червоно-сині і самі почали налагоджувати свої комбінаційні дії, намагаючись вирівняти ситуацію. Це їм і вдалося завдяки м'ячу В'ячеслава Дороша, який зрівняв рахунок. І на перерву команди пішли при нічийному результаті.
 Друга половина розпочалась з м'яча воротнівчанина Юрія Чайки, що змусило вже гравців у синьо-білій формі нервувати та йти вперед відіграватись. Саме в цей момент з найкращої сторони себе проявив захист команди з Воротніва, який зумів надійно відіграти у деяких  досить складних ситуаціях. Та це не врятувало команду, коли після порушення біля карного майданчика було призначено штрафний удар, і його вдало виконав один із лідерів "Гандикапу" Василь Годун. Він же його і збільшив на користь своєї команди, коли зумів забити подібний м'яч знову-таки зі штрафного. Здавалось що це переломний момент гри, але той же Юрій Чайка знову зрівнює рахунок у грі. Ось з такими цікавими "гольовими качелями" і закінчилася ця гра, підсумком якої стала бойова нічия, якій не дуже раділа жодна із сторін протистояння.
Кращі гравці: Юрій Чайка - Василь Годун