Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Герасимчук Віталій




Про гру:

Відкривався восьмий тур у Першій лізі грою між "олімпійцями" з Луцька та Княгинка. Команди мало того що мають практично однакові назви, пов'язані з міфічною горою грецького епосу, але і знаходились поруч у турнірній таблиці. За два тури до закінчення Регулярного чемпіонату їх розділяло лише два залікових пункти, так що перемога у цій грі могла, як поміняти їх місцями у " турнірці"(Олімп), так і зробити це завдання неможливим , при поразці . Команди борються за попадання у чільну " вісімку" , тож саме ця гра була визначальною у рішенні цього завдання.
 Гра розпочалась досить обережно. Жодна із сторін протистояння не форсувала подій, намагаючись як найкраще відіграти у захисті, щоб потім у швидкій контратаці "підловити"опонента.
 Першим це вдалося хлопцями з Княгинка, і одному із їх лідерів- Дмитру Кисляку, який своїм "футзальним соло" зумів обіграти декількох суперників, та забити красивий м'яч. Відповідь не забарилася. Буквально через кілька хвилин Михайло Семенюк, зрівнює рахунок, і команди розпочинають боротьбу заново. Коли здавалось що команди так і підуть на перерву при нічийному результаті,  Дмитро Кисляк , протягом хвилини, знову забиває два м'ячі. І відпочивати команди пішли при комфортній перевазі салатово-чорних.
 Впевнено ведучи у рахунку княгиненські футзалісти могли собі дозволити і значну ротацію на лаві запасних, так як рахунок дозволяв заграти і гравців, які  мають недостатню ігрову практику, і саме у таких зустрічах можуть набиратись досвіду.
 Летіли хвилини гри, наближаючи номінальних господарів до перемоги. Закріпив цей успіх Ігор Герба. Який поставив кінцевий переможний рахунок у цьому поєдинку, і дозволив команді набрати три важливі залікові пункти у скарбничку свого колективу.
Кращі гравці:  Дмитро Кисляк -  Михайло Семенюк